loader
Foto

Galerie foto

Experienţă memorabilă la „Down the Road. Aventura”: zborul cu parapanta | VIDEO

A fost o ediţie plină de adrenalină pe 3 februarie, la „Down the Road". Andrei Niţă, Andrei Cupşa, Raluca, Mihai, Andreea, Ionuț, Bogdan şi Anca și-au învins temerile şi au zburat pentru prima dată cu parapanta.

 

Mircea Radu
Down the road. Aventura

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Programul s-a anunţat încărcat în cea de-a şaptea ediţie „Down the Road. Aventura”, reality-show-ul pe care îl puteţi urmări în fiecare seară de luni la TVR 1.

Aventurierii, însoţiţi de ghidul lor, Mircea Radu, au pornit spre Cetatea Râşnov, unul din cele mai bine păstrate ansambluri fortificate din Transilvania, o filă de istorie cu multe bătăli cucerite.

Zborul a fost o premieră şi pentru vedeta Mircea Radu, care la aterizare a mărturisit cu emoţie: „Mi-am văzut visul cu ochii!”.


Încântaţi de impozanta şi misterioasa cetate şi curioşi să afle cât mai multe despre viaţa la castel, tinerii s-au transformat în cavaleri şi domniţe şi au străbătut plini de curiozitate fiecare încăpere. Nu au lipsit momentele romantice, cum ar fi cel în care Andrei Niţă şi Andreea au dansat pe ritmurile unui acordeon.

(w882)

După plimbarea cu telescaunul, Mircea Radu i-a provoacat să zboare cu parapanta alături de un campion ca şi ei, George Coteţ, campion mondial la aterizare la punct fix. Tinerii au avut ocazia să experimenteze fascinaţia zborului şi să simtă din plin aventura.

„Pentru prietenii mei, provocarea zilei a fost zborul cu parapanta în sine, dar pentru mine a fost să îl conving pe Andrei Niţă să accepte aventura!”, a povestit amuzat Mircea Radu.

Cum a reuşit vedeta TVR să îl determine pe Andrei Niţă să treacă peste cele mai mari temeri ale sale, frica de înălţime şi răul de mişcare şi să încerce bucuria zborului, aflați din această ediție.

(w882)

În fiecare zi de luni, de la ora 22:00 vă invităm să fiţi alături de noi la „Down the road. Aventura”, un reality show în premieră despre experienţe de neuitat care-ţi hrănesc sufletul şi schimbă mentalităţi. Formatul original, „Down the road”, este produs de VRT, Belgia şi a înregistrat un real succes în ţara de origine, unde deja a ajuns la cel de-al treilea sezon. Reality show-ul se difuzează şi în Statele Unite şi a primit numeroase premii internaţionale la festivalurile de gen. Printre acestea, AIB Impact Award 2019, Rose d'Or 2018 | Award Best Reality & Factual Entertainment, World Media Festival Hamburg și New York Festivals TV & Film Awards.

1:40 Dosar România (R)

Producător Răzvan Butaru

(Reluare)

3:20 Telejurnal (R)

Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

(Reluare)
 
„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

Doamna Lia de la farmacie – un nou vis împlinit, vineri, la TVR 1

Pe 19 aprilie, Lia Bugnar îşi joacă propriul rol – cel care ar fi putut fi însăşi viaţa ei, dacă scena nu ar fi ales-o. Basti Ţopescu îi ...

„Breaking Fake News!”: despre „Marea resetare”

Duminică, 21 aprilie, ora 19.00, la TVR 1, Marian Voicu va dezbate, cu psihiatrul Gabriel Diaconu, teoria conspirației prin care un „guvern ...

 

#tvr1