loader
Foto

Galerie foto

Finala Vedeta populară, în seara de Revelion, la TVR 1

Cele cinci finaliste vor trece prin două probe în drumul spre trofeu: un colind tradițional specific sărbătorilor de iarnă, urmat de o melodie celebră în zona pe care o reprezintă – șlagărul zonei. Iuliana Tudor prezintă finala pe 31 decembrie, ora 20.40.

 

Iuliana Tudor
Vedeta populară

După un sezon în care spectatori le-au fost membrii juriului și ochii din fața micilor ecrane, cinci tinere s-au dovedit cele mai talentate și ambițioase de-a lungul edițiilor „Vedeta populară”. Începem, așadar seara de Revelion în Studioul 1 al Televiziunii Române, alături de Iuliana Tudor, cu o Finală a Fetelor! Cinci tinere își vor disputa Trofeul Vedeta Populară și Marele premiu de 100.000 de lei în Marea Finală, pe 31 decembrie, de la ora 20.40.

(w882)

(w882)

La fel ca în semifinală, cele cinci concurente vor trece prin două probe în drumul spre trofeu: un colind tradițional specific sărbătorilor de iarnă – care va elimina două concurente, urmat de o melodie celebră în zona pe care o reprezintă – șlagărul zonei.

(w882)

Dacă Marea Finală va fi prilej de emoție pentru toți telespectatorii, cu siguranță că locuitorii din Romanați au motive duble să privească „Vedeta populară” cu sufletul la gură: două concurente – Iazmina Cojocaru, de 18 ani, respectiv Anișoara Popescu, de 25 de ani – își vor reprezenta orașul natal cu mândrie, după ce s-au calificat printre finaliste. Alături de ele, le vom recunoaște pe talentatele Mădălina Mureșan, de 28 de ani, de pe Valea Mureșului, teleormăneanca de 19 ani Maria Chivu și pe ieșanca de 18 ani Carmen Acatrinei. Care dintre ele va fi cea care, la finalul emisiunii, va ține în mână Marele Trofeu aflăm chiar în noaptea de Revelion, la TVR 1. Membrii Orchestrei Naționale Valahia, dirijor Marius Zorilă, le vor susține cu un acompaniament instrumental demn de o finală.

(w882)

Și pentru că de Anul Nou se petrece, la „Vedeta populară” avem parte și de trei momente de folclor autentic, oferite publicului de membrii juriului: Grigore Leșe, Cornelia și Lupu Rednic, Niculina Stoican. Cu asemenea ingrediente, noaptea de Revelion va debuta în cel mai plăcut mod: cu emoție, muzică românească tradițională și voie bună.

Finala „Vedeta populară” din noaptea de Revelion poate fi văzută și la TVR Moldova și TVR Internațional, vineri, 1 ianuarie, de la ora 21.00.

4:10 Oamenii şi legea (R)

*Emisiune de educaţie juridică

Moderator av. Mihaela Olaru

Jurnalişti Tv: Raluca Amzăr, Ileana Gaiță

Producător Mihaela Grecu Grădinaru

(Reluare)

4:55 Agrostrategia (R)

Producator Vlad Macovei

(Reluare)
 
Oricât de atroce ar fi vremurile, umanitatea dăinuie. „Puterea binelui”, un documentar în premieră la „Ora Regelui”, pe TVR 1

Cu doar câteva zile înainte de 8 mai, Ziua Internațională a Crucii Roșii, la „Ora Regelui”, urmărim un documentar despre cea mai mare organizație ...

Răspunderea penală a persoanei juridice

Răspunderea penală a persoanei juridice

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt măsurile ce pot fi luate împotriva persoanei juridice acuzate de săvârşirea unor infracţiuni cu consecinţe grave? Când pot fi dispuse ...

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o ediţie în care vom afla detalii ...

 

#tvr1