loader
Foto

Galerie foto

„Gala Ionuţ Dolănescu”, eveniment la TVR 1 | VIDEO

Iuliana Tudor și mari vedete ale scenei româneşti au aniversat cei 40 de ani de carieră ai artistului, în cadrul unui spectacol grandios. După primele două părţi, difuzate de Crăciun la TVR 1, partea a III-a a programului a fost difuzată pe 7 ianuarie, de la 21.00, tot la TVR 1.

 

Iuliana Tudor

Unul dintre cei mai apreciaţi interpreţi ai folclorului românesc, Ionuț Dolănescu aniversează 40 de ani de activitate artistică. Cu această ocazie, Televiziunea Română propune, de Crăciun, un spectacol aniversar, ce va prezenta multiplele valențe interpretative ale lui Ionuț Dolănescu, trecând prin toate genurile muzicale.

 

Iuliana Tudor v-a aşteaptat, alături de mari artişti ai scenei româneşti, prieteni dragi ai sărbătoritului, pe 25 decembrie, de la ora 21.00, la TVR 1 şi a doua zi de Crăciun, la prânz. A treia parte a programului se vede pe 7 ianuarie, de la ora 21.00, tot la principalul post al Televiziunii Române.

(w882) Gala Ionut

Au venit cu bucurie la aniversare, în Studioul 3 al Televiziunii Române, Niculina Stoican, Mariana Ionescu Căpitănescu, Mioara Velicu, Simona Dinescu, Olguța Berbec, Ionuţ Fulea, Elena Jurjescu, Viorica de la Clejani, Marcel Pavel, Paula Seling, Alin Oprea, Alin Stoica și Stephanie Radu, actorul Daniel Tudorică, Orchestra Ansamblului Maria Tănase.

(w882)

În cadrul „Galei Ionuţ Dolănescu”, au fost momente de interviu cu protagonistul principal și familia sa, secvenţe de arhivă, atât din TVR, cât și din arhiva personală, momente artistice care reflectă varietatea repertoriului lui Ionuț Dolănescu, piese în duet cu invitații săi, mari vedete ale muzicii populare, muzicii ușoare, clasice și pop, materiale video din culisele vieții lui Ionuț Dolănescu (timpul liber petrecut cu familia, sport, pasiunile artistului), precum şi un moment umoristic, prezentat de Ionuț Dolănescu alături de actorul Daniel Tudorică.

(w882)

„Ne-am dorit de foarte multă vreme să realizăm o gală dedicată artistului Ionuţ Dolănescu şi anul acesta am marcat împreună 40 de ani de activitate. Este un bun, constant, valoros şi vechi colaborator al Televiziunii Române – şi al echipei noastre. Relaţia este dincolo de zona profesională, pentru că doamna Elise Stan este cea care a reuşit să realizeze împăcarea Mariei Ciobanu şi a lui Ion Dolănescu, în cadrul emisiunii O vedetă populară, cu ani în urmă. A fost, pentru Ionuţ, poate cel mai bun şi frumos moment din viaţa lui, iar pentru noi, ca echipă, ceva ce nu părea realizabil pentru nimeni...

Gala vi-l descoperă pe Ionuţ Dolănescu în toate faţetele sale, ca artist. Îi veţi descoperi, însă, şi sensibilitatea, ca om, generozitatea şi educaţia extraordinară pe care a primit-o de la ambii părinţi. În seara de Crăciun, vă oferim un spectacol deosebit, invitaţii lui Ionuţ sunt unul şi unul, aşa că vorbim de o seară cu totul specială, care nu trebuie ratată”, ne invită Iuliana Tudor la o altfel de magie a Crăciunului.

(w882)

„Gala Ionuţ Dolănescu” și-a propus să readucă în prim-plan muzica populară românească și pe unul dintre interpreții ei de seamă, celebrându-i performanțele.

foto: Vlad Tănase

14:00 Telejurnal

* Ştiri* Sport* Meteo

Prezintă Andra Soceanu

Translator mimico gestual Laura Ioana

Producători: Anamaria Panait și Diana Anghel

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

14:55 Zi de zi cu părintele Constantin Necula

. Producător Victor Dochia

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Oamenii și legea: Ce trebuie să știi când dai sau ești dat în judecată

Joi, 9 mai, de la ora 13:00, invitatul Mihaelei Olaru la ”Oamenii și legea”, pe TVR 1, a fost Ion Dragne, avocat.

Elisa Leonida Zamfirescu – prima femeie inginer chimist din lume, în galeria „Români universali”

Pe 13 mai, Cristian Tabără ne prezintă o româncă a cărei voinţă a răsturnat mentalităţi în întreaga lume. Un episod în premieră al emisiunii se ...

 

#tvr1