loader
Foto

Iuliana Tudor, microbistă în familie. „O dată-n viaţă” lasă loc CM de fotbal

Iuliana Tudor este una dintre cele mai fidele telespectatoare ale fotbalului de înaltă clasă. Chiar în ziua debutului CM 2022, îndrăgita vedetă ne-a aşteaptat la o nouă seară de cântec şi emoţie, pe 20 noiembrie, ora 21.00, la TVR 1.

 

Iuliana Tudor
O dată-n viaţă

„Am cedat spaţiul emisiunii O dată-n viaţă de duminică fotbalului şi mă bucur. Alături de fiul meu şi de întreaga familie, obişnuim să urmărim campionatele mondiale de fotbal în mod cu totul special, aşa că anul acesta ne-am rezervat deja timp pentru a fi în faţa micului ecran, la TVR 1”, dezvăluie Iuliana Tudor, „vedeta populară” a Televiziunii Române. Asociată cu emisiunile ce promovează folclorul şi tradiţiile româneşti, Iuliana Tudor surprinde prin această declaraţie, arătând şi o altă latură a personalităţii sale.

Până când programele principalului post al Televiziunii Române vor lăsa loc sportului rege, Iuliana Tudor ne invită să mai petrecem o seară de duminică în compania muzicii populare, a dansului şi a veseliei, la „O dată-n viaţă”, pe 20 noiembrie, de la ora 21.00, la TVR 1.

(w882) Protagonis

Ediţia de duminică a show-ului realizat de Iuliana Tudor îi aduce împreună la „O dată-n viaţă” pe tinerii finalişti de la „Vedeta populară”: Maria Chivu, susţinută de interpreta Mariana Anghel, dar şi de talentata Adda, cu care face un duet memorabil; Dorinel Gavriluţ Pîrvoni, care urcă pe scenă alături de teleormăneanul Gelu Voicu, dar şi de Mihai Trăistariu, pe care îl impresionează cu vocea sa, cântând în duet „Cât de frumoasă eşti!”; Ioana Ştefan, care face echipă cu Liliana Laichici, dar ne surprinde şi cu un joc popular în compania Ansamblului Banatul.

(w882) Mihai Trai

(w882) Maria Chiv

După ediţia de duminică, lăsăm loc emoţiilor şi adrenalinei specifice fotbalului. „Iar noi ne vom reîntâlni la O dată-n viaţă cu ritmurile şi culoarea folclorului românesc, cu vedete şi tineri talentaţi, pe 11 decembrie, de la ora 21.00, la TVR 1.

 

 

21:00 Câştigă România!

* Prezintă Virgil Ianţu

Virgil Ianţu şi echipa sa continuă să aducă în faţa telespectatorilor oameni deștepți și bine pregătiți, români excepționali din toate categoriile sociale,

care şi-au croit destinul prin forța educației.

Şi, pentru că suntem în anul Jocurilor Olimpice, în fiecare ediţie a acestui sezon, întrebarea „Câștigă România!” va fi despre sportivii români şi performanțe olimpice remarcabile.

Producători: Diana Pascal, Vanda Liche

Quiz manager Cătălina Filip

22:00 Dosar România

* DINCOLO DE AURUL APUSENILOR

Exploatarea aurului în Apuseni este astăzi amintire. Se spune că 1% din aurul lumii a fost scos din măruntaiele acestor munți, dar prețul plătit a fost pe măsură. Ultimii 30 de ani au fost cei mai agitați. În patrulaterul aurifer Zlatna-Brad-Abrud-Roșia Montană, mineritul aurifer de subteran a fost îngropat și apoi inundat.

Acolo au pierit mulți mineri sub tone de rocă, dar au mai murit și la suprafață, cu praf în plămâni, bolnavi de silicoză, cerând mai mult aer.

Mineritul aurifer a fost închis definitiv, la începutul anilor 2000.

Absorbiți de interminabilul scandal de la Roșia Montană, puțini români au auzit de proiectul minier de la Rovina, o localitate din județul Hunedoara, aflată la numai câțiva kilometri de municipiul Brad. Acest proiect minier seamănă izbitor cu eșuatul proiect minier de la Roșia Montană prin dimensiunile sale și potențiala durata pe 30 de ani. La fel ca la Roşia Montană, exisă susţinători dar şi opozanţi ai proiectului minier.

Realizator Gabriel Geamănu

Producător Răzvan Butaru

 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1