loader
Foto

Galerie foto

La TVR 1, Irina Păcurariu prezintă „Profesori de milioane”

Profesori, artişti, scriitori, antreprenori, oameni de afaceri, IT-işti celebri ne vorbesc despre şcoală şi cât a contat pentru fiecare.

 

Irina Păcurariu

Profesori de milioane, coproductie TVR şi Junior Achievement Romania, este o emisiune despre educaţie şi mai ales despre cei care ne-au făcut să privim altfel lumea şi oamenii. Ne-au învăţat să fim mai buni, mai puternici, etici, să ne dorim să fim profesionişti în domeniul ales.

Din 15 aprilie, TVR 1 a lansat seria de dezbateri Profesori de milioane, moderată de Irina Păcurariu. Emisiunea poate fi vizionată duminica, începând cu ora 19.00, la TVR 1.

Timp de şase duminici, la Profesori de milioane, Irina Păcurariu va pune în dezbatere subiecte ca: educarea valorilor, motivarea tinerilor, pregătirea lor pentru viaţă şi profesie, modul cum putem construi folosind resursele de care dispunem. Emisiunea îi va aduce în lumina reflectoarelor pe cei care, indiferent de conjunctura istorică sau economică, de resursele avute, sunt profesioniştii din educaţie. Prin intermediul  invitaţilor, profesionişti din diferite domenii, de la arte liberale la business, programul va dezbate teme curente ale sistemului educaţional.

Alături de întrebări şi răspunsuri ale invitaţilor, emisiunea va cuprinde reportaje din şcoli, interviuri cu profesori şi tineri care pot fi modele de profesionalism şi performanţă, în condiţii nu întotdeauna fericite sau prielnice.

Emisiunea Profesori de milioane, care vorbeşte despre sistemul de învăţământ de astăzi, despre şcoala la care visăm să ne trimitem copiii în România, despre educaţie sau despre eroii neştiuţi din cancelarii, este o coproducţie TVR şi Junior Achievement România.

(w882)

Junior Achievement România organizează competiţia Profesori de milioane, la finalul căreia, în cadrul Galei Investeşte în Educaţie, vor fi onoraţi profesorii nominalizaţi în timpul campaniei şi performanţi în procesul educaţional.

Oricine poate să nominalizeze profesorul favorit descărcând pe telefon sau tabletă aplicaţia Profesori de milioane, disponibilă pentru Android.

„Având în vedere popularitatea concursului, cu premii de 50.000 de euro şi numărul enorm de elevi care aleg să îşi nominalizeze şi voteze profesorii favoriţi, este o oportunitate să pui astfel şi subiectul educaţiei în dezbatere. Vom aduce poveşti de dezbătut din întreaga ţară şi le vom discuta în fiecare ediţie cu invitaţi care vin din medii diferite, de vârste diferite, cu experienţe diferite, dar care se bucură de notorietate şi reputaţie. Profesori, artişti, scriitori, antreprenori, oameni de afaceri, IT-işti celebri vor vorbi, cu sinceritate sper, despre şcoală şi despre cât a contat pentru fiecare”, spune Irina Păcurariu, moderatoarea dezbaterilor seriei Profesori de milioane.

Profesori de milioane = profesori care schimbă, într-o viaţă, milioane de vieţi! Un profesor poate influenţa, într-un an, cel puţin 100 de tineri! În 30 de ani de carieră, 3000!

300 de profesori dedicaţi pot schimba, într-o carieră de dascăl, viaţa unui milion de tineri!

Toţi cei care doresc vor putea nominaliza dascălul care le-a marcat drumul în viaţă, care le-a schimbat modul de a privi lumea. Mai multe amănunte vor afla de la Irina Păcurariu, la Profesori de milioane în fiecare duminică, de la ora 19.00, la TVR 1.

 

Despre Junior Achievement

Junior Achievement – Internaţional este cea mai mare reţea din lume dedicată educaţiei antreprenoriale şi financiare pentru elevi şi studenţi. Filiala sa din România, care de 25 de ani reprezintă Junior Achievement la noi, organizează din nou competiţia Profesori de milioane şi alege Profesorul Anului.

15:00 Maghiara de pe unu

(I) Ziua mondială a cărţii -târgul de carte Sepsibook 2022 (redifuzare)Redactor Nagy Enikő

Concurs de cântece populare-reportaj

Redactor Daczó Katalin

Avanpremiera emisiunilor viitoare

Redactor coordonatorKacsó Edith

Producător Szilágyi Gödri Ildikó

Transmisiune directă + înregistrare

15:55 Maghiara de pe unu

(II) Redactor coordonator Kacsó Edith

Producător Szilágyi Gödri Ildikó

Transmisiune directă + înregistrare

 
Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, vedem drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

Doamna și Unicornul, sâmbătă la

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 18:59, la TVR 1, vă propunem o nouă ediție la "Teleenciclopedia".

 

#tvr1