loader
Foto

Lansare cu succes pentru „Referendum” | VIDEO

Emisiunea realizată şi moderată de Mihai Rădulescu la TVR 1 a stârnit numeroase reacţii, telespectatorii participând activ, prin răspunsul la întrebarea adresată la începutul dezbaterii.

 

Mihai Rădulescu
Referendum

Noua producţie din grila de toamnă a TVR 1 „Referendum” s-a lansat cu succes luni seară, la ora 21.00, în direct la TVR1, TVR Moldova şi preluată şi la TVR Internaţional.

„La nici 24 de ore de la emisie, erau deja sute de mii de oameni care urmăriseră dezbaterea pe ecranele tv, în mediul online şi pe reţelele sociale, care ne-au trimis comentarii, întrebări şi au votat cu DA sau NU la întrebarea primei ediţii: Sunteţi de acord cu obligativitatea certificatului verde Covid19 pentru anumite categorii profesionale?”, declară Mihai Rădulescu, realizator şi moderator al emisiunii.

(w882)

Până acum, 21% dintre votanţi s-au exprimat în favoarea obligativităţii şi 78% împotrivă, numărul lor total apropiindu-se deja de 100.000.

Sondajul continuă toată săptămâna pe platforma partenerului media HotNews.ro, iar rezultatul final va fi anunţat în viitoarea ediţie de „Referendum”, luni, 18 octombrie, la ora 21.00, la TVR 1.

„Referendum” e una dintre noile producţii din grila de toamnă a TVR 1, în care o temă de actualitate este susţinută cu argumente de două tabere cu opinii contrare şi la care telespectatorii participă activ, acordându-şi votul pentru una sau cealaltă dintre echipe. Realizator şi gazdă, Mihai Rădulescu, moderator cu experienţă, intervine pentru a asigura echilibrul confruntării.

1:00 Petrecere...cu cântec! (R)

Prezintă Iuliana Tudor

Română. Jurnalist Anamaria Voicu. Regia artistică Dan Manoliu

Producător Iuliana Tudor

(Reluare)

2:50 M.A.I. aproape de tine (R)

/

(Reluare)
 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1