loader
Foto

Mircea Groza, prietenul lui Jamie Oliver, ne găteşte sâmbătă - Galerie Foto

Căutător şi păstrător de obiceiuri şi reţete culinare, Mircea Groza este invitatul emisiunii Garantat 100% de sâmbătă.  Pentru a-l cunoaşte mai bine pe cel care a readus la viaţă bucătăria romanilor sau dacilor, v-am pregătit o galerie foto inedită.

 

Cătălin Ştefănescu
Garantat 100%

Editia este disponibila online pe TVR+.

De la reţetele romanilor care au trăit la Castrul de la Porolissum, la tradiţionalele reţete ale bunicii, vom cunoaşte şi vom degusta, alături de Cătălin Ştefănescu şi invitatul său, Mircea Groza,  preparate alese, vom afla etimologii ale denumirilor unor alimente şi feluri de mâncare şi vom cânta muzici adevărate.

Mircea Groza face adevărate demonstraţii de virtuozitate gastronomică, arătându-ne cum se poate reconstitui bucătăria romană din preparate actuale, dar şi cea dacică, graţie descoperirilor arheologice.

În ceea ce priveşte bucătăria tradiţională românească, invitatul lui Cătălin Ştefănescu ne asigură că ea este mult mai sănătoasă decât se vehiculează în anumite medii, chiar şi dacă ea include şi preparate pe bază de slănină sau carne. De asemenea, el oferă şi informaţii utile despre autenticitatea târgurilor „bio” din România.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe informaţii despre invitatul lui cătălin Ştefănescu din ediţia specială de sâmbătă, 17 ianuarie, intraţi pe acest articol.

Garantat 100% poate fi văzută şi la TVR HD, precum şi online, pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

 

 

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă: Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producător Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...

Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

 

#tvr1