loader
Foto

Mircea Radu în Prim Plan la Emisiunea de luni de la TVR 1

Luni, 12 octombrie, de la ora 19.00, Mircea Radu a dat startul primei dezbateri a săptămânii sub genericul Prim Plan, la Emisiunea de luni. Ediţia poate fi urmărită şi pe TVR+.

 

Mircea Radu

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

„Andreea Raicu, dar şi jurnaliştul Petrişor Obae ne-au spus părerea lor despre televiziune. Dacă e vreo diferenţă între show-urile anilor 2000 şi cele de acum; între vedetele de televiziune de atunci şi cele de acum; cum s-a modificat televiziunea în timpul ăsta şi dacă CNA are sau nu vreo influenţă în această schimbare”, spune Mircea Radu despre prima ediţie a emisiunii pe care telespectatorii au putut-o urmări în direct la TVR 1 de la ora 19.00.

Tronsonul de dezbateri Prim-Plan, realizat de Direcţia Ştiri şi Emisiuni Sportive a început din 12 octombrie. În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 19.00, în prim plan vor fi invitaţi care au ceva de spus în domenii precum: social, sport, economie, politică, dar şi cultural. Mircea Radu discută, la Emisiunea de luni, subiecte din zona socială, pe care le va dezbate cu celebrităţi, dar va asculta, în materiale filmate, şi opinia oamenilor întâlniţi pe stradă. Marţi, Marian Olaianos şi Tudor Furdui pun sportul în prim plan la Repriza a III-a, miercuri, Lidia Moise şi Daniel Apostol dezbat subiecte din domeniul economic la Expres economic; joi, Ramona Avramescu trece în Prim-plan actualitatea politică, iar vineri, Mirela Nagâţ răsfoieşte actualitatea culturală internă şi externă, la Cooltura.

credit foto: TVR şi Mircea Radu

15:55 Maghiara de pe unu

(II) Redactor coordonator Kacsó Edith

Producător Szilágyi Gödri Ildikó

Transmisiune directă + înregistrare

16:45 Floarea nopţii

 

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o nouă ediţie în care vom afla ...

Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, vedem drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

 

#tvr1