loader
Foto

Mircea Radu şi prietenii săi ne aşteaptă la „Down the Road. Aventura”

Cine sunt aventurierii celui mai nou reality show de la TVR 1? Îi puteţi urmări din 23 decembrie, în fiecare zi de luni, de la ora 22:00.

 

Mircea Radu
„Down the road. Aventura”

În preajma Crăciunului, TVR 1 dă startul aventurii unor tineri speciali, alături de Mircea Radu, în reality show-ul „Down the Road. Aventura”.

Din 23 decembrie, în fiecare zi de luni, de la ora 22:00 vom fi martorii unei călătorii fără egal, în care vom cunoaşte opt tineri speciali, entuziaşti, curajoşi şi mai ales hotărâţi să depăşească prejudecăţile societăţii. Însoţiţi de Mircea Radu, ghidul lor în această aventură, participanţii, multiplii campioni Special Olympics la evenimente sportive dedicate persoanelor cu dizabilități intelectuale, vor învăţa să îşi învingă temerile şi vor descoperi experienţe şi prieteni noi.

(w882)

La „Down the Road. Aventura”, telespectatorii TVR 1 îi vor cunoaşte pe Andrei Niţă (33 de ani, Hunedoara), un tânăr pozitiv şi care trece peste temeri, dar şi pe Andrei Cupşa (24 de ani, Baia Mare) un băiat simpatic şi popular. O vor recunoaşte pe Raluca Avram (33 de ani), coprezentatoare emisiunii ”Fără Prejudecăți”, de la TVR Cluj, o fata cochetă, care visează să devină fotomodel, dar care are şi reale aptitudini de lider.

Colegul şi prietenul ei de prezentare de la TVR Cluj, Mihai Arsenie (31 de ani), a venit în călătorie pentru a acumula experienţe noi. Tânărul a fost speaker la TedX-Eroilor în 2018 şi care a primit mai multe premii la ONU va avea multe de învăţat. Andreea Mustăreață Pivniceru (21 de ani, Bucureşti), mezina grupului, speră ca în aventura „Down the road” să se îndrăgostească, iar Ionuț Păunescu (28 de ani, Bucureşti), un talentat sportiv, va încerca să se autodepăşească.

(w882)

„Down the road. Aventura” va fi o provoacare în drumul spre maturizare şi pentru bucureştenii Bogdan Cleniuc (24 de ani), dar şi pentru Anca Miron (36 de ani), o tânără aparent rezervată, dar oricând gata să facă faţă unei provocări care îi va testa limitele.

În preajma Crăciunului, din 23 decembrie, în fiecare zi de luni, de la ora 22:00 vă invităm să fiţi alături de noi la „Down the road. Aventura”, un reality show în premieră despre experienţe de neuitat care-ţi hrănesc sufletul şi schimbă mentalităţi.

Formatul original, „Down the road”, este produs de VRT, Belgia şi a înregistrat un real succes în ţara de origine, unde deja a ajuns la cel de-al treilea sezon. Reality show-ul se difuzează şi în Statele Unite şi a primit numeroase premii internaţionale la festivalurile de gen. Printre acestea, AIB Impact Award 2019, Rose d'Or 2018 | Award Best Reality & Factual Entertainment, World Media Festival Hamburg și New York Festivals TV & Film Awards.

19:45 Sport

Transmisiune directă

20:00 Telejurnal

*Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1