loader
Foto

Galerie foto

Ne vedem la TVR cu... Moş Crăciun

„Copil cuminte”, Fuego a primit daruri de la Moş Crăciun, în prezenţa „tatălui” său, Gheorghe Turda, la „rendez-vous-ul de la ora cinci” al Marinei Almăşan, pe 25 decembrie, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+ .

 

Marina Almăşan
Ne vedem la TVR

Ediția specială de Crăciun este disponibilă online pe TVR+.

Este unul dintre cei mai populari artişti ai muzicii uşoare româneşti. A devenit, prin cântecele sale, unul dintre simbolurile muzicale ale Crăciunului la români. Adulat de un segment consistent de fani, atât din ţară, cât şi din străinătate, dar şi controversat, Fuego este invitatul Marinei Almăşan la ediţia specială de Crăciun Ne vedem la TVR. Emisiunea este transmisă pe 25 decembrie, de la ora 17.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

Prietenii emisiunii au ocazia să afle mai multe despre viaţa lui Paul Surugiu (Fuego), despre copilăria, adolescenţa, cariera şi familia sa. În platoul emisiunii vin la colindat oameni dragi ai artistului, oameni ale căror vieţi sau cariere s-au intersectat, într-un mod frumos şi neaşteptat, cu parcursul lui Paul Surugiu: colaboratori, colegi, prieteni. Printre ei se numără Nico, Alexandru Arşinel, Paula Seling, Gheorghe Turda, Mioara Velicu, Mirabela Dauer, grupul Vouă. Cu toţii primesc daruri de la „Moş Crăciun” (Eugen Cristea), care, în drumul său, trece şi prin platoul Ne vedem la TVR. Ca de obicei, trupa Andrei Tudor Band aduce culoare muzicală şi acestei ediţii a emisiunii.

(w882) Ne vedem l

Desigur, nu lipsesc surprizele pentru invitat şi nici momentele emoţionante. Vom afla povestea din spatele videoclipului celebrei piese „Împodobeşte, mamă, bradul”, chiar de la Paul şi „tatăl” său, Gheorghe Turda.

(w882) Ne vedem l

Tot atunci, vom vedea ce surpriză îi face Marina Almăşan artistului, legată de pasiunea acestuia pentru pictură. În aceeaşi ediţie de Crăciun, echipa Ne vedem la TVR ajunge în casa unei admiratoare a lui Fuego. Despre cine este vorba şi ce reacţie are artistul când o descoperă pe cea care se declara „fana” lui aflăm urmărind ediţia specială Ne vedem la TVR.

Emisiunea poate fi urmărită vineri, de la ora 17.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

2:45 Ora regelui (R)

Producător Lidia Voicu

(Reluare)

3:35 Vis sau realitate? (R)

Prezintă Sebastian Felix Topescu

Regizor Iulia Stoian
Producător tv Mihai Răzuş

(Reluare)
 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1