loader
Foto

Galerie foto

Nicuşor Dan a răspuns la întrebări privind viaţa bucureştenilor, la TVR INFO

Din 28 iunie „Inspiră România”, se vede în fiecare marţi, de la 17.00, la TVR INFO. Primarul General al Capitalei a fost invitatul lui Ionuţ Gheorghe la „Inspiră România”, alături de Răzvan Orăşanu, preşedintele Asociaţiei „Ţine de Noi.

 

Ionuț Gheorghe
Inspiră România

Important este să nu te oprești niciodată din a-ți pune întrebări”, spunea Albert Einstein. Un sfat care provoacă şi mobilizează şi echipa de jurnalişti care realizează emisiunea „Inspiră România”. Şi, pentru că problemele de mediu nu iau niciodată vacanţă, Ionuţ Gheorghe ne aşteaptă cu noi întrebări ce necesită soluţii şi în această vară, în direct, în fiecare zi de marţi, de la ora 17.00, la TVR INFO.

Invitat în ediţia din 28 iunie a fost chiar Primarul General al Capitalei, Nicuşor Dan, care a venit cu răspunsuri punctuale la situaţii concrete privind viaţa bucureştenilor. I s-a alăturat în studioul TVR şi Răzvan Orăşanu, preşedinte al Asociaţiei „Ţine de Noi”.

Principalele declarații ale Primarului General al Capitalei sunt disponibile pe Stirile TVR.

(w882) smog

„Cum se pot rezolva problemele de mediu cu care ne confruntăm? Ce pot face pentru oraşul meu? Ce fac, şi ce nu fac, autorităţile? Ce viitor vor avea copiii noştri pe această planetă? Să ne punem întrebări şi să aflăm răspunsuri. Să găsim împreună inspiraţia de a face lucruri bune pentru planeta noastră!” – este crezul realizatorilor emisiunii „Inspiră România”, care ne asigură că şi din 28 iunie vom beneficia de informaţii şi ştiri la zi, de încredere, despre mediu şi climă, despre starea planetei Pământ şi despre tot ceea ce ne influenţează, în bine sau în rău, viaţa.

(w500) pamant

Ionuţ Gheorghe, moderator, împreună cu realizatorii Raluca Stroe Brumariu şi Cristina Dănilă, ne aşteaptă, marţi după-amiaza, la TVR INFO, la „Inspiră România”, cu subiecte fierbinţi despre mediu şi ce putem face pentru a ne îmbunătăţi calitatea vieţii. Prietenii emisiunii pot trimite în continuare mesaje, imagini şi sugestii pe adresa inspiraromania@tvr.ro.

foto: pixabay.com

10:00 Eu pot!

* EU POT este un program dezvoltare personală, de educaţie relaţională de cuplu, familie de origine si la locul de muncă, de gestiune a emoţiilor, de managementul stresului, de lidership, de parenting, de co-parenting, de managementul bugetului de familie, de neuroştiinţă, epigenetică şi mindhacking. Împreună cu specialiştii invitaţi, EU POT generează conţinut de real suport pentru cei interesaţi să îşi îmbunătaţească propriul climat psiho-emoţional.

Invitaţi: Vlad Ciurea şi Mircea Ilie Dumitru

Realizator şi producător Anca Mazilu

11:00 Vedeta familiei

Vedeta familiei (redifuzare) Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Ediţia 2

Concurenti-SOPHIA DINU, STEFAN STANEV, ELISA MIRON
presedinte juriu-LUMINITA ANGHEL
juriu: Lidia Berceanu-avocat; Izabela Cristea-asistent medical; Georgiana Vasile-profesoara; Andrei Iancu-coregraf-sef Ansamblul Artistic Ciocarlia; Adrian Georgescu-inginer, actualmente pensionar; Anton Bangaci, actor si fotomodel.
Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

Accidentul vascular cerebral ischemic și radiologia intervențională

La "Un doctor pentru dumneavoastră", sâmbătă, 15 iunie, de la ora 7:00, la TVR1, urmărim o ediție despre tratarea accidentului vascular cerebral ...

 

#tvr1