loader
Foto

Galerie foto

Nicuşor Dan a răspuns la întrebări privind viaţa bucureştenilor, la TVR INFO

Din 28 iunie „Inspiră România”, se vede în fiecare marţi, de la 17.00, la TVR INFO. Primarul General al Capitalei a fost invitatul lui Ionuţ Gheorghe la „Inspiră România”, alături de Răzvan Orăşanu, preşedintele Asociaţiei „Ţine de Noi.

 

Ionuț Gheorghe
Inspiră România

Important este să nu te oprești niciodată din a-ți pune întrebări”, spunea Albert Einstein. Un sfat care provoacă şi mobilizează şi echipa de jurnalişti care realizează emisiunea „Inspiră România”. Şi, pentru că problemele de mediu nu iau niciodată vacanţă, Ionuţ Gheorghe ne aşteaptă cu noi întrebări ce necesită soluţii şi în această vară, în direct, în fiecare zi de marţi, de la ora 17.00, la TVR INFO.

Invitat în ediţia din 28 iunie a fost chiar Primarul General al Capitalei, Nicuşor Dan, care a venit cu răspunsuri punctuale la situaţii concrete privind viaţa bucureştenilor. I s-a alăturat în studioul TVR şi Răzvan Orăşanu, preşedinte al Asociaţiei „Ţine de Noi”.

Principalele declarații ale Primarului General al Capitalei sunt disponibile pe Stirile TVR.

(w882) smog

„Cum se pot rezolva problemele de mediu cu care ne confruntăm? Ce pot face pentru oraşul meu? Ce fac, şi ce nu fac, autorităţile? Ce viitor vor avea copiii noştri pe această planetă? Să ne punem întrebări şi să aflăm răspunsuri. Să găsim împreună inspiraţia de a face lucruri bune pentru planeta noastră!” – este crezul realizatorilor emisiunii „Inspiră România”, care ne asigură că şi din 28 iunie vom beneficia de informaţii şi ştiri la zi, de încredere, despre mediu şi climă, despre starea planetei Pământ şi despre tot ceea ce ne influenţează, în bine sau în rău, viaţa.

(w500) pamant

Ionuţ Gheorghe, moderator, împreună cu realizatorii Raluca Stroe Brumariu şi Cristina Dănilă, ne aşteaptă, marţi după-amiaza, la TVR INFO, la „Inspiră România”, cu subiecte fierbinţi despre mediu şi ce putem face pentru a ne îmbunătăţi calitatea vieţii. Prietenii emisiunii pot trimite în continuare mesaje, imagini şi sugestii pe adresa inspiraromania@tvr.ro.

foto: pixabay.com

3:15 Telejurnal (R)

Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

(Reluare)

4:05 Meteo (R)

(Reluare)
 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1