loader
Foto

Despre mărirea sânilor, în ediţia din 4 noiembrie a emisiunii „Vreau să fiu sănătos”

Chirurgul estetician dr. Dana Jianu prezintă o tehnologie de ultimă oră, fără silicon, de mărire a sânilor.

 

Sonia Argint Ionescu
Vreau să fiu sănătos!

Medicul primar de chirurgie plastică va vorbi, în ediţia din 4 noiembrie a emisiunii „Vreau să fiu sănătos”,  despre o metodă nouă, neinvazivă, care presupune mărirea sânilor cu ajutorul ţesutului adipos propriu. Pacientele vor purta timp de câteva săptămâni, între opt şi zece ore pe zi, un sistem special cu domuri, care pregătește sânii pentru intervenția chirurgicală. Efectul obţinut va fi unul de aspect natural.

„Vorbim de un alt tip de chirurgie plastică, de cea regenerativă. E un sistem de expandare tisulară, iar recuperarea este imediată”, spune dr. Dana Jianu.

Prin această tehnică pot fi refăcuți și sânii care au fost tăiați din cauza unei boli. Chirurgul are posibilitatea de a crea un sân nou, care va semăna cât mai mult cu cel neextirpat. Intervenția se face pe viață.

Pentru detalii legate de costuri, beneficii şi contraindicaţii, urmăriţi fragmentul de mai jos, dar şi ediţia din 4 noiembrie a emisiunii.

Pe TVR 1, luni, 4 noiembrie, de la 16:50,  şi online, pe TVR+.

Realizator: Dana Armașu


9:59 Jocurile Olimpice de Vară Paris 2024

*

10.00-11.12 Canotaj simplu vâsle serii (Mihai Chiruţă )

Comentator Sorin Hobana

Transmisiune directă

Producători: Valentina Stelescu, Antoanela Dececco

11:15 Zi de zi cu părintele Constantin Necula

. Producător Victor Dochia

 
Claudiu Lucaci: „La JO Los Angeles din 1984, am văzut forța sportului românesc şi pe unii dintre cei mai mari sportivi ai noștri”

În această vară, Jocurile Olimpice aduc sportul de elită şi eroii lui alături de inima ta!... Te provocăm să intri în arena celei mai mari ...

Sportivii români, în direct la TVR, de la Jocurile Olimpice. David Popovici, Simona Radiş, Ancuţa Bodnar şi Eliza Samara concurează din primul weekend

Jocurile Olimpice Paris 2024 sunt în plină desfăşurare, iar în weekend-ul 26-28 iulie, telespectatorii îi pot vedea, în direct la TVR 1 şi TVR ...

Vă așteptăm la o nouă ediție "Teleenciclopedia" sâmbătă, 27 iulie, de la ora 18:55, la TVR 1.

 

#tvr1