loader
Foto

Premieră medicală la Spitalul Universitar din Bucureşti

Luni, 2 decembrie, la „Vreau să fiu sănătos” vorbim cu dr. Alexandru Filipescu despre operaţia de extirpare a unei tumori ovariene, realizată cu succes de echipa de medici de la Elias.

 

Sonia Argint Ionescu
Vreau să fiu sănătos!

De la ora 16:50, emisiunea „Vreau să fiu sănătos” vorbeşte cu dr. Alexandru Filipescu - medic primar obstetrică-ginecologie – cel care a coordonat operaţia de extirpare a unei tumori ovariene gigant. Desfăşurată în premieră la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias din Bucureşti, operaţia a fost un real succes, iar în cadrul emisiunii din 2 decembrie, medical vine cu mai multe informaţii despre simtomele şi tratamentul tumorilor ovariene.

Tot în ediţia din 2 decembrie, „Vreau să fiu sănătos” aduce în atenţia telespectatorilor sonoelastografia. Aceasta este o nouă metodă imagistică, neinvazivă care, după depistarea unur formaţiuni neobişnuite la ecografie, poate ajuta la punerea unui diagnostic corect, dacă este cazul aceasta investigatie fiind urmata la cererea specialistului de o biopsie.

Cuperoza sau rozaceea, după cum mai este cunoscută, este acea afecţiune care oferă aspectul roșu al feței.  Disconfortul creat de simptome, supoziția eronată a celor din jur legată de consumul de alcool afectează serios comportamentul pacientului cu rozacee, îi scade încrederea în sine și îi condiționează interacțiunile profesionale și sociale.
Despre cum să eliminam toate aceste neajunsuri din viaţa noastră, vom vorbi medicul dermatolog Oana Spânu.

6:00 Teleshopping

6:55 Imnul României

 
Claudiu Lucaci: „La JO Los Angeles din 1984, am văzut forța sportului românesc şi pe unii dintre cei mai mari sportivi ai noștri”

În această vară, Jocurile Olimpice aduc sportul de elită şi eroii lui alături de inima ta!... Te provocăm să intri în arena celei mai mari ...

Sportivii români, în direct la TVR, de la Jocurile Olimpice. David Popovici, Simona Radiş, Ancuţa Bodnar şi Eliza Samara concurează din primul weekend

Jocurile Olimpice Paris 2024 sunt în plină desfăşurare, iar în weekend-ul 26-28 iulie, telespectatorii îi pot vedea, în direct la TVR 1 şi TVR ...

Vă așteptăm la o nouă ediție "Teleenciclopedia" sâmbătă, 27 iulie, de la ora 18:55, la TVR 1.

 

#tvr1