loader
Foto

Reconstrucţia mamară şi îngrijirea tenului, subiecte la „Vreau să fiu sănătos”

La Spitalul Militar Central, 10 reconstrucţii mamare sunt decontate anual de CNAS, despre acest subiect, dar şi despre îngrijirea tenului prin metode naturale, aflaţi sâmbătă, 6 iunie, de la ora 14:30, la TVR 1 şi online pe TVR+.

 

Sonia Argint Ionescu
Vreau să fiu sănătos!

Ediția este disponibilă online pe TVR+

* Reconstrucţia mamară

Reconstrucţia mamară nu este un subiect despre care să vorbeşti uşor ca femeie. Este liniştitor să întâlneşti un medic român precum dr. Bogdan Marinescu de la Spitalul Militar Central, cu profesionalismul lui evident în toate. E încurajator să întâlneşti o pacientă puternică şi sinceră precum Mihaela Specta.

Speranţele Mihaelei vin din credinţa că experienţa proprie poate convinge alte femei să accepte tratamentul şi să creadă în vindecare şi în normalitatea post-operatorie.

Vestea bună este că pentru Spitalul Militar Central, 10 reconstrucţii mamare sunt decontate anual de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

Mai multe detalii despre reconstrucţia mamară aflaţi în această sâmbătă, de la ora 14:30, la TVR 1 şi online pe TVR+.



Realizator: Mihaela Căciuleanu

* Ingrijirea tenului prin metode naturale

Din dorinţa de a-şi dobândi şi menţine o tinereţe şi o prospeţime a tenului şi la vârste trecute de 35 de ani, doamnele apelează la diverse tratamente estetice care şi-au dovedit eficienţa.

Săptămâna aceasta, împreună dr. Anca Mihalcea vă propunem o alternativă naturală la procedeele clasice de înlăturare a ridurilor.

Realizator: Beatrice Cioba

* Povestea Ralucăi Tănase

Raluca are 28 de ani şi te uimeşte cu maturitatea ei. Este înconjurată de oameni cu probleme şi te bucură cu amabilitatea şi cu energia pe care o are. Ea şi voluntarii pe care i-a strâns în proiectul Voluntar în spital! reuşesc să le însenineze zilele oamenilor bolnavi.

În ciuda unor suferinţe personale, Raluca şi-a urmat mentorii şi a creat un program suport pentru micii pacienţi şi pentru părinţii acestora, în Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Marie Curie din Bucureşti.

Fără să se îndepărteze nici o clipă de la misiunea ei umanitară, Raluca a considerat boala o lecţie de întelegere a suferinţelor umane.



Realizator: Mihaela Căciuleanu

***

Emisiunea „Vreau să fiu sănătos” poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!

1:35 Dosar România (R)

Producător Răzvan Butaru

(Reluare)

3:15 Telejurnal (R)

Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

(Reluare)
 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1