loader
Foto

Rita Mureşan, despre terapia cu... îngeri, la Se zice că...

Tot pe 19 noiembrie, Ioana, Sonia, Nuami şi Flori au discutat despre fizioterapie, Florin Ristei a adus magia în platou, Cove a exemplificat influenţa carierei în viaţa de cuplu, iar „Stăpâna inelelor” a acordat alte inele. Toate, de la 17.10, la TVR 1 şi TVR+.

 

FLORINA Constantinescu
Nuami Dinescu
Sonia Argint Ionescu
Se zice că...

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Pe 19 noiembrie, discuţia din platoul Se zice că... este despre femei. Femei puternice, implicate în numeroase proiecte caritabile. La nivel mondial, una dintre cele mai cunoscute astfel de femei este Angelina Jolie, ală cărei campanii umanitare sunt recunoscute în toată lumea. Una dintre femeile speciale din ţara noastră este Rita Mureşan, prima invitată a Soniei, a Ioanei, a Florinei şi a lui Nuami în ediţia de miercuri, a emisiunii pe care o găzduiesc. Ca de obicei, Se zice că... poate fi urmărită de la ora 17.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Fosta „Miss România” le vorbeşte celor patru gazde ale emisiunii, dar şi telespectatorilor TVR, despre eforturile pe care le-a făcut pentru a slăbi, dar şi despre cum a reuşit să ajungă la o armonie cu ea însăşi. De asemenea, ea dezvăluie în ce fel a ajutat-o călătoria în Peru şi Brazilia, dar şi în ce constă terapia cu... îngeri.

Tot despre terapii, dar, de data aceasta, despre recuperarea prin fizioterapie în bolile reumatice, vine cu detalii dr. Georgiana Tache, medic primar recuperare medicală. Iar următorul subiect al emisiunii este un... „Altfel de magie”. Nu, nu este vorba despre vreun club al vrăjitoarelor, iniţiat de cele patru amfitrioane, ci de cea mai recentă melodie a trupei FreeStay. Florin Ristei vine la Se zice că... alături de colegii săi, să cânte pentru telespectatorii TVR 1.

Dacă e miercuri, „Stăpâna inelelor”, Luminiţa Luca, aduce alte cinci evenimente în atenţia telespectatorilor emisiunii: posibila împăcare dintre Oana Zăvoranu şi doctorul Marek Vâlcu, cum îşi caută fericirea Ilinca Vandici, unde pleacă Iuliana Marciuc în vacanţă, cum s-a reinventat Dalia Octavia Puşcă şi în ce fel îşi riscă sarcina Raluca Sandu. Cui va oferi ea inelul de argint şi spre cine va pleca cel de plastic vom afla urmărind ediţia Se zice că... din 19 noiembrie.

Conform unui studiu realizat de un producător irlandez de sisteme inteligente de încălzire, odată cu venirea iernii, 55% dintre cupluri se ceartă din cauza căldurii din casă, iar 35% dintre ei nu reuşesc să ajungă la un consens cu privire la temperatura optimă. Despre problemele ce mai pot perturba viaţa intimă a unui cuplu vorbeşte miercuri, la Se zice că..., psihologul Valentin Arsene. Unul dintre factorii care pot influenţa negativ viaţa de cuplu îl reprezintă cariera. Gabriel Coveşeanu (Cove) este şi el prezent în platoul emisiunii, pentru a povesti în ce fel i-a influenţat cariera viaţa personală.

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

14:00 Telejurnal

* Ştiri* Sport* Meteo

Prezintă: Loredana Iordache, Andra Soceanu

Translator mimico gestual Laura Ioana

Producători: Anamaria Panait și Diana Anghel

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

14:55 Zi de zi cu părintele Constantin Necula

. Producător Victor Dochia

 
Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri – joi seară, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu deschide o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Mesaj către lumea de azi: Ei sunt „Români universali”!

Cutia de viteze automată, testul Papanicolau, declanșarea artificială a ploilor, implantul dentar sau scaunul ejectabil pentru avioane sunt doar ...

 

#tvr1