loader
Foto

Se zice că... de sărbători, sunt multe concerte de neratat

Transmisiuni în direct de la Timişoara, concertul lui Ştefan Hruşcă de la Sala Palatului, trupa ONE,  sau premiera spectacolului muzical „Ştii ce-am făcut în America?” au fost câteva dintre subiectele emisiunii din 16 decembrie .

 

FLORINA Constantinescu
Nuami Dinescu
Sonia Argint Ionescu
Se zice că...

UPDATE: Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Astăzi, la Timisoara, au loc manifestări care să ne amintească de 16 decembrie 1989. Ramona Borosovici de la TVR Timişoara ne prezintă programul acestei zile speciale şi le reamiteşte timişorenilor că, de la ora 19.00, Corul Madrigal susţine un concert la Catedrala din  Timişoara, concert care poate fi urmărit în transmisiune directă pe posturile TVR Timişoara şi TVR 3.

La Se zice că... veţi putea urmări astăzi imagini şi de la concertul susţinut Ştefan Hruşcă de la Sala Palatului din Bucureşti, concert la care invitat special a fost Florin Piersic.

De ziua ei de naştere, Criss Ciobănaşu din LaLa Band a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, Vlad Gherman, alături de care formează trupa ONE. Criss vine împreună cu iubitul ei Vlad să ne povestească despre ei, despre proiectul lor profesional comun – trupa ONE, dar şi să ne cânte melodia lor Hey, tu!.

De ce ne pierdem pofta de mancare, când trebuie să ne neliniştească inapetenţa, de ce scădem în greutate, care sunt cauzele scăderii ponderale, care este tratamentul în acest caz vine să ne dea detalii la Se zice că... doctorul Corina Nedelcu, medic specialist medicină internă.

Cum în curând vom intra în vacanţă şi vom avea mai mult timp liber, la Se zice că… de astăzi primiţi sugestii pentru petrecerea vacanţei într-un mod cât mai plăcut. O idee vine de la Julie Mayaya, Filip Ristovski şi producătorul Roxana Priceputu, care vă vor povesti despre cel mai nou spectacol musical - „Ştii ce-am făcut în America?”. Săptămâna viitoare, mai precis în 21 decembrie, va avea loc premiera acestui spectacol. Dansatori profesionişti, cele mai cunoscute melodii din musical-uri celebre, jazz, slagăre ale anilor ’60, ’70, ’80 sau din muzica clasică sunt printre punctele de atracţie ale acestui spectacol, care se adresează tuturor categoriilor de vârstă prin subiect şi prin forma artistică de prezentare, accesibilă, cu scene scurte, aproape de decupajul filmic, dar şi cu scene mai ample, într-o alternanţă echilibrată.

Despre Doza de Haş, al cărei creator este Mihai Holhoş sau Mikey Hash, pe numele de scenă, cu care se identifică online şi în viaţa socială vine de asemenea la Se zice că…. Cunoscut pe Internet, cu fanii numeroşi, Mihai Holoş aka Mikey Haş are 25 de ani, este din Deva, a terminat Facultatea de Afaceri Internaţionale şi se ocupă de social media, publicitate şi evident Doza de Haş. Sonia, Nuami, Flori şi Ioana îl iau la întrebări la Se zice că… din 16 decembrie pentru a afla toate amănuntele despre Doza de Haş.


***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

 

18:00 Punctul critic

Dezbatere care aduce zilnic in fata telespectatorilor fenomene, trend-uri, probleme de interes, cu accent pe teme din sfera sociala, civica, culturala.

Punctul critic înseamnă atât echilibru, cât şi iminența schimbării. Este locul perfect pentru analiza unei situaţii /unui fenomen şi a potenţialului/ direcţiilor de evoluţie viitoare. Este locul în care, la nivelul societăţii, trebuie să aflăm, să înţelegem şi să cântărim care este drumul pe care dorim să continuăm, în respectiva privinţă.

Prezintă Bogdan Muzgoci

De ce trebuie sa mergem la vot?

Co-moderator Ionuţ Gheorghe

Invitaţi: Prof. Andrei Ţăranu, politolog, istoric, Prof. Bogan Bucur, sociolog, skype Mihai Melinescu, jurnalist TVR,

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik,

Raluca Alecu

Producatori: Raluca Neagu, Florenţa Dăscălescu. Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Transmisiune directă

19:45 Sport

Transmisiune directă

 
„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

Doamna Lia de la farmacie – un nou vis împlinit, vineri, la TVR 1

Pe 19 aprilie, Lia Bugnar îşi joacă propriul rol – cel care ar fi putut fi însăşi viaţa ei, dacă scena nu ar fi ales-o. Basti Ţopescu îi ...

„Breaking Fake News!”: despre „Marea resetare”

Duminică, 21 aprilie, ora 19.00, la TVR 1, Marian Voicu va dezbate, cu psihiatrul Gabriel Diaconu, teoria conspirației prin care un „guvern ...

 

#tvr1