loader
Foto

Se zice că... în direct de la Cluj

La început de decembrie, gazdele emisiunii „joacă în deplasare”. Cele patru fete şi-au unit forţele cu echipa TVR Cluj, astfel că pe 2 decembrie, am avut o ediţie specială în direct, de la Cluj-Napoca.

 

FLORINA Constantinescu
Nuami Dinescu
Sonia Argint Ionescu
Se zice că...

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Pentru marţi, 2 decembrie, echipele TVR de la Bucureşti şi TVR Cluj au pregătit momente speciale cu Dalma Kovacs, Clubul Vedetelor şi trupa Grimus, dar şi câteva întâlniri cu oameni care fac lucruri ce contează pentru semenii lor. Unul dintre ei este doctorul Mihai Aschilian, medic estetician din generaţia tânără de chirurgi, care s-a specializat, face operaţii în întreaga ţară, dar este solicitat şi de către străini. Mai mult, îşi doreşte să rămână în România.

Tot de la Cluj, Adriana Bera, directorul Festivalului Mozart vine să anunţe întreaga ţară despre evenimentul începutului de decembrie de la Cluj: ca în fiecare an, între 5 şi 12 decembrie, Societatea Română Mozart şi partenerii săi oferă publicului clujean o adevărată sărbătoare a muzicii – Festivalul Mozart, ajuns acum la cea de a XXIV-a ediţie.

O altă poveste frumoasă, despre proiectul „ShoeBox”, vine să relateze atât publicului prezent la Iulius Mall, cât şi telespectatorilor TVR 1 şi TVR Cluj, iniţiatorul acestul proiect, Valentin Vesa. Jucării şi dulciuri în cutii de pantofi, pentru copiii care nu au - astfel ar putea fi rezumat proiectul caritabil despre care veţi afla amănunte – la Se zice că... de la TVR 1, începând cu ora 17.10.

Make-up artist-ul Ramona Mîndru, iniţiator al programului „13 cu atitudine” vorbeşte la Se zice că... despre ideea ei de a dona toate încasările zilei de 13 a fiecărei luni unei cauze nobile. Echipa TVR Cluj va face cunoscut publicului proiectul său cu Republica Moldova, iar un reportaj despre momentul aprinderii luminilor de sărbători la Cluj ne va introduce în atmosfera magică a iernii.

 

 

6:00 Teleshopping

6:55 Imnul României

 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1