loader
Foto

Sonia Argint Ionescu începe programul detox

Inspirată de una dintre invitatele emisiunii Se zice că de la TVR 1, Sonia spune că prin acest regim de viaţă sănătoasă îşi doreşte să obţină un ten radiant şi energie.

 

Sonia Argint Ionescu

 

Deşi are dimensiuni de fotomodel şi este sportivă prin definiţie, vedeta TVR Sonia Argint Ionescu a hotărât să încerce programul detox, fiind inspirată de Camelia Şucu, una dintre invitatele ediţiei de ieri a emisiunii Se zice că... de la TVR 1.

„De astăzi intru la Detox*! Am tot spus că voi încerca, dar până acum nu mi-am luat inima în dinți. Sunt mult prea pofticioasă. M-a convins Camelia Şucu ieri în emisiune! 
Scopul meu nu este de a slăbi, cu toate că 1 - 2 kg în minus nu m-ar deranja. Îmi doresc un ten radiant și energie (am nevoie din plin)! Vă ţin la curent...”, a spus Sonia la încheierea emisiunii.

Şi tot ieri la Se zice că..., Sonia a dezvăluit motivul pentru care s-a apucat de alergat. Discutând despre un stil de viaţă sănătos şi detox în emisiune, Sonia şi-a amintit cum Camelia Şucu a determinat-o să alerge o tură de parc (Herăstrău). Mergeam la aceeaşi sală de sport, iar Camelia îmi povestea cât de bine se simte după ce îşi face şi alergarea în aer liber. În emisiune, Sonia i-a mărtusit invitatei că femeia de afaceri a reprezentat pentru ea un model, încă din copilărie.

Cum îşi numesc vedetele copiii şi care sunt cele mai ciudate nume de la Hollywood, dar şi de la noi, aflaţi marţi, de la ora 17.10 la TVR 1, la Se zice că... Momente muzicale aduse de AMI, Leo Iorga şi Pact, amănunte despre programul special, gratuit, de reconstrucţie de sân dedicat persoanelor care au suferit mastectomii cauzate de cancerul mamar, dar şi despre ce înseamnă stereotipul „femeia bărbat” sau cum să faci "business with grace" aflaţi mai multe la Se zice că... Marţi, ora 17.10, la TVR 1 şi tvrplus.ro. Despre fiecare ediţie Se zice că... găsiţi informaţii pe tvr.ro sau pe pagina de www.facebook.com/seziceca.

Cu Sonia Argint-Ionescu, ca şi cu celelalte colege ale ei - Nuami Dinescu, Ioana Voicu şi Florina Ghenescu – vă puteţi întâlni de luni până miercuri, de la 17.10, la TVR 1 şi online, pe tvrplus.ro, în cel mai recent format produs de Televiziunea Română. De luni până miercuri cele patru încep dezbaterile cu Se zice că... la TVR.

 

* Detoxifierea este un program ce îndepărtează toxinele şi stimulează metabolismul, ceea ce conduce la o funcţionare mai bună a organismului şi o eliminare mai facilă a kilogramelor în plus.

16:45 Floarea nopţii

18:00 Punctul critic

Dezbatere care aduce zilnic in fata telespectatorilor fenomene, trend-uri, probleme de interes, cu accent pe teme din sfera sociala, civica, culturala.

Punctul critic înseamnă atât echilibru, cât şi iminența schimbării. Este locul perfect pentru analiza unei situaţii /unui fenomen şi a potenţialului/ direcţiilor de evoluţie viitoare. Este locul în care, la nivelul societăţii, trebuie să aflăm, să înţelegem şi să cântărim care este drumul pe care dorim să continuăm, în respectiva privinţă.

* Vârstnicii României: singuratate de sarbători

Prezintă Bogdan Muzgoci

Co-moderator Dorin Chioțea

Prof. dr. Gabriel Prada, sef catedra sef de catedra la UMF Carol Davila,

dep. geriatrie si gerontologie, Catalin Dinu, presedinte Asociatia Niciodata Singur, Mugurel Mărgărit, director executiv Fundația Regală Margareta a României

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik,

Raluca Alecu

Producatori: Raluca Neagu, Florenţa Dăscălescu.

Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Transmisiune directă

 

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o nouă ediţie în care vom afla ...

Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, vedem drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

 

#tvr1