loader
Foto

Televiziunea Română schimbă destine

Echipa de Robotică Ro2D2 a Colegiului Naţional Mihai Viteazul din Ploieşti şi micuţa interpretă Maria Ilie, prezentaţi în cadrul programului „Copiii cuceresc televiziunea”, difuzat de TVR 1, pe 1 iunie 2024, au câştigat simpatia publicului, dar şi susţinerea consistentă a unor oameni de bine.

 

Punctul critic

• Copii talentaţi prezentaţi în emisiunea „Copiii cuceresc televiziunea” sunt sprijiniţi de oameni de bine în dezvoltarea carierei lor

• Emisiunea „Punctul critic” de astăzi, 12 iunie 2024 aduce în dezbatere gesturile de generozitate şi destinele schimbate prin acte de caritate

Echipa de Robotică Ro2D2 a Colegiului Naţional Mihai Viteazul din Ploieşti şi micuţa interpretă Maria Ilie, prezentaţi în cadrul programului „Copiii cuceresc televiziunea”, difuzat de TVR 1, pe 1 iunie 2024, au câştigat simpatia publicului, dar şi susţinerea consistentă a unor oameni de bine.

Tinerii inventatori, vicecampioni la Campionatul Mondial de Robotică din Houston, SUA, au fost remarcaţi de antreprenorul român Sorin Preda, care s-a oferit să le acorde sprijin finananciar pentru dezvoltarea unor proiecte şi invenţii, pentru deplasări lan competiţii şi evenimente interne şi internaţionale, precum şi pentru alte cheltuieli administrative.

(w882) echipa de


“Sunt foarte fericit să văd că televiziunile, cum ar fi TVR, sunt deschise la activităţile pe care le facem noi şi ne ajută să ne promovăm. De asemenea, ajută mai multe persoane să înţeleagă că oricine poate să facă robotică dacă îşi doreşte cu adevărat acest lucru şi îşi doreşte să se dezvolte pe plan personal”, spune David Luca Moşu,  elev la Colegiul Naţional Mihai Viteazul Ploieşti.

(w882) robotica p

În studiourile TVR, Maria Ilie, din Râmnicu Sărat, a cunoscut-o pe Teodora Brody-Enache, celebra artistă de talie internaţională considerată pionieră în fuziunea jazzului cu doina. Impresionată de vocea puternică şi sensibilă a Mariei, Teodora Brody-Enache a invitat-o să cânte împreună la concertul „Lie Ciocârlie”, pe scena Sălii Luceafărul din Bucureşti. Această oportunitate reprezintă un pas important în cariera tinerei, o întâlnire pe platourile Televiziunii care îi poate schimba viitorul artistic.

(w882) maria ilie

„Am avut şansa să fac parte dintr-o poveste, pe scenă, alături de Teodora. O seara magică, un om minunat, de la care am învăţat, în două ore, foarte mult despre muzică. Mă simt binecuvântată să am o astfel de ocazie. Când spectacolul s-a încheiat, iar eu încă mai auzeam muzica în sală, mi-am dat seama ca este doar un început. Mulţumesc, Teodora Brody Enache, pentru cuvintele frumoase, încredere, zâmbet şi clipele minunate. Mulţumesc, TVR, pentru clipele petrecute alături de voi şi şansa să o cunosc pe Teodora Brody-Enache. Voi reveni cu mare drag oricând”, a declarat Maria Ilie.

(w882)


(w882) Teodora

Despre aceşti copii talentaţi, dar şi despre modul cum puterea binelui şi a gesturilor de caritate şi generozitate pot schimba destine vor vorbi astăzi, 12 iunie 2024, Bogdan Muzgoci şi invitaţii săi, în emisiunea „Punctul critic”, difuzată la TVR 1 de la ora 18.30.

Televiziunea Publică a difuzat pe 1 iunie programul „Copiii cuceresc televiziunea”, un proiect TV special creat pentru Ziua Internaţională a Copiilor, cu emisiuni dedicate şi concursuri cu premii.

Potrivit misiunii sale, Televiziunea Română dezvoltă proiecte de responsabilitate socială şi este o platformă care promovează valori autentice, contribuind activ la formarea şi promovarea noii generaţii de lideri şi artişti.

0:50 Război şi pace (R)

(WAR AND PEACE-Regatul Unit, 2016)

Partea a IV-a

Regia Tom Harper

Cu: Paul Dano, James Norton, Lily James, Greta Scacchi, Adrian Edmondson

Redactor Adriana Vulpe

X

(Reluare)

2:35 Fata cu cartea (R)

Producător Nadine Vlădescu

(Reluare)
 
Contractul de vânzare – cumpărare cu clauză de întreținere și uzufruct viager

Ce presupune încheierea unui contract de vânzare-cumpărare cu clauză de întreținere și uzufruct viager? Care sunt costurile acestui demers legal? ...

Un tâlhar vestit, japonezul Sakura şi un şerif cam nătâng sunt „Cel alb, cel galben, cel negru”, într-un western plin de haz, la TVR 1 | VIDEO

Filmul care îi are în distribuţie pe actorii Giuliano Gemma, Eli Wallach, Thomas Milian poate fi urmărit sub genericul „Telecinemateca” marţi, ...

Sâmbătă, 13 iulie, de la ora 19:00, urmărim noi subiecte interesante la "Teleenciclopedia", la TVR 1. Ediția este în reluare luni, 15 iulie, pe ...

 

#tvr1