loader
Foto

Totul despre vizita lui Donald Trump în Polonia, la „Pulsul zilei”

În aceeaşi ediţie, aflăm mai multe despre remodelările corporale, despre profesia de balerină şi viaţa de vedetă. Radu Andrei Tudor ne aşteaptă în direct pe 6 iulie, de la 18.30, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

 

Radu Andrei Tudor
Pulsul zilei

Prima vizită oficială a preşedintelui Statelor Unite în Polonia, ce prefaţează participarea la Summitul G20, de la Hamburg, este evenimentul ce ţine titlurile tuturor jurnalelor de ştiri şi ale publicaţiilor acestor zile. Preşedintele României, Klaus Iohannis, participă, de asemena, la Summitul „Iniţiativei celor Trei Mări" (Baltică - Adriatică - Neagră), şeful statului întâlnindu-l pentru a treia oară pe Donald Trump, la numai o lună după vizita la Casa Albă. Subiectul este analizat şi în ediţia Pulsul zilei de astăzi, de Radu Andrei Tudor şi invitaţii săi. Emisiunea este în direct la TVR 1 şi online, pe TVR+, de la ora 18.30.

În aceeaşi ediţie, moderatorul pune în discuţie un subiect... de sezon: remodelările corporale. Când costumul de baie este piesa de rezistenţă a oricărei ţinute, este bine să ne informăm în privinţa tuturor avantajelor, dar şi a riscurilor ce pot apărea în momentul unei proceduri de chirurgie plastică.

Despre profesia de balerină aflăm mai multe tot joi după-amiază, din interviul realizat cu graţioasa Ana Bodea. Tânăra de 17 ani studiază tocmai la prestigioasa şcoală a Balşoiului moscovit şi visează să danseze la Covent Garden-ul londonez. Şi tot astăzi, îndrăgita interpretă Sanda Ladoşi, prezentă în platoul Pulsul zilei, ne dezvăluie bucuriile şi neajunsurile vieţii de vedetă.

Din 17 aprilie, jurnalistul TVR Radu Andrei Tudor ia Pulsul zilei la TVR 1, în intervalul 18.30-20.00. De luni până vineri, la Pulsul zilei, telespectatorii sunt parteneri într-o discuţie destinsă, pornind de la ştirile importante ale zilei. Temele momentului sunt dezbătute de moderator fără încrâncenare, fără partizanat, cu invitaţi care au ceva de spus.

18:00 Clanul Kennedy

Serial * (THE KENNEDYS-SUA, 2011)

Cu: Greg Kinnear, Katie Holmes, Tom Wilkinson, Barry Pepper

Episodul 6

* Dramă. Redactori: Cristina Crăciun, Anca Radu

*4 premii Emmy 2011 (pentru cel mai bun actor într-o miniserie-Barry Pepper, pentru coafură, machiaj şi mixaj de sunet)

X

19:00 Dincolo de alb şi negru

* Moderator Marian Voicu

Invitat Razvan Rughiniș, profesor la Universitatea Politehnica din București, Facultatea de Automatică și Calculatoare, și co-fondatorul programului de dezvoltare de noi produse digitale Innovation Labs.

Producători: Ioana Mureşan, Livia Serban-Iancu

Transmisiune directa

 
Oamenii și legea: Partajul la divorț

Oamenii și legea: Partajul la divorț

publicat: miercuri, 22 martie 2023

Atunci când se despart, soţii pot să facă partajul. Cum se împart bunurile, care sunt regulile, opţiunile, costurile? În ediţia de joi, 23 ...

Cu „Ora Regelui” pornim într-o călătorie lungă de 150 de ani

În România trenurilor întârziate și a infrastructurii cu durata de viață depașită, jurnalista Irina Luca ne spune povestea construirii firului de ...

Florina Constantinescu: „Aş fi concurat, dacă mă lăsa mama...”

„Vedeta familiei”, show-ul micilor vedete muzicale, continuă la TVR 1 cu sezonul al doilea. În fiecare dimineaţă de sâmbătă, de la 9.30 (şi în ...