loader
Foto

Galerie foto

Viitor astronaut, biolog marin sau... spion, acum pe scena „Vedeta populară”

Concurentele ediției a șasea din sezonul V al emisiunii realizate de Iuliana Tudor au visuri mari pentru viitor. Oricare ar fi acestea, însă, folclorul ocupă un loc aparte. Le-ați putut cunoaște duminică, 15 noiembrie, de la ora 21.00, la TVR 1. | VIDEO

 

Iuliana Tudor
Vedeta populară

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Ce înseamnă să dai în strungă? A fost întrebarea pe care Iuliana Tudor i-a adresat-o uneia dintre cele cinci concurente ale talent-show-ului de folclor „Vedeta populară”, în ediția de duminică.



Și aceasta pentru că studenta la Pedagogie din Sibiu, care visează să deschidă drumul în viață multor generații de copii, nu este străină nici de munca brută, la stână. A moștenit, însă, talentul muzical al bunicii și al mamei.

(w882) iuli

Concurența este puternică. Tot pentru titlul de „Vedeta populară” luptă și o elevă dintr-un sat bistrițean care și-a făcut debutul tocmai pe o scenă din Elveția! Visul ei este să salveze planeta, iar pentru propria carieră își dorește să găsească acel drum care să o facă unică în muzica populară.

(w882) juriu

La fel de hotărâtă vine și o moldoveancă de 17 ani din Neamț, pusă numai pe fapte bune: face donații și voluntariat de câte ori are ocazia, iar cu fondurile strânse de ea și colegii ei s-a renovat o școală și au fost ajutați copiii fără posibilități. Încă mai caută meseria potrivită pentru ea, dar printre variante se numără cea de astronaut, biolog marin sau... spion!

(w882) cigu

Chemarea și talentul trec orice obstacole pentru a se manifesta. Tot din Neamț vine la „Vedeta populară” și o tânără care a început prin a „cânta”... pe clapele desenate ale unui pian dintr-un manual de educație muzicală. Și, chiar dacă a făcut multe sacrificii, acum studiază violoncel și pian la un liceu de arte, urmându-și visul.

(w882) lese

Cea mai experimentată concurentă a serii este o olteancă de 25 de ani și nu este pentru prima oară când urcă pe scena „Vedeta populară”. În sezonul trecut al emisiunii, a ajuns în semifinală, iar acum s-a întors cu forțe proaspete, vrând să uimească și își depășească performanța. Cine este ea și dacă va trece în etapa următoare vom afla pe 15 noiembrie, la TVR 1.

(w882) dinescu

Nume mari ale folclorului românesc – Ștefania Rareș, Viorica Macovei, Gheorghița Nicolae, Rodica Popa Comăniciu și Cornelia Ardelean Archiudean le-au fost alături celor cinci concurente, iar maestrul Ştefan Cigu a dirijat și în această ediție Orchestra Ansamblului Dor românesc, oferindu-le suportul pe note muzicale de care au nevoie.

(w882) gheorghita

(w882) stefania

Fiecare dintre cele cinci tinere are propriile atuuri și talente, dar toate împărtășesc același vis: să devină „Vedeta populară” a anului 2020.

(w882) niculina

 

12:30 Tribuna partidelor parlamentare

Producător Emilia Rădină

13:00 Oamenii şi legea

* Emisiune de educaţie juridică

Moderator av. Mihaela Olaru

* DIVORŢUL-ETAPE, COSTURI, REZOLVĂRI ÎN INSTANŢĂ

* Invitat ŞTEFAN MOŢEC, avocat

Jurnalişti Tv: Raluca Amzăr, Ileana Gaiță.

Producător Mihaela Grecu Grădinaru

Transmisiune directă

 

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o ediţie în care vom afla detalii ...

Ştii ce înseamnă „De departe trandafir, de aproape borș cu… știr”? Expresii şi proverbe care fac referiri la flori, în ediţia specială „Care pe care” de Florii, la TVR 1

Chiar e „floare la ureche” să vorbim corect limba română? Dar cu „corola de minuni a lumii” cum e? „A pune cuiva ghiocei la… ureche”, „a privi la ...

Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

 

#tvr1