loader
Foto

“Vreau să fiu sănătos” a poposit la Conferinţa de Psihotraumologie

Luni, 11 noiembrie, pe TVR1, aţi putut afla detalii de la Conferinţa Naţională de Psihotraumologie, organizată la Bucureşti, în cadrul emisiunii "Vreau să fiu sănătos".

 

Sonia Argint Ionescu
Vreau să fiu sănătos!

Ediţia emisiunii din 11 noiembrie este disponibilă online pe TVR+

Institutul pentru Studiul şi Tratamentul Traumei a organizat la Bucureşti, în sediul Facultăţii de Psihologie a Universităţii din Bucureşti, o manifestare ştiinţifică unică în România, atât prin conţinut, cât şi prin structură .

Pentru prima dată publicul larg a putut participa la un astfel de eveniment, alături de specialişti, în cadrul unor workshop-uri cu o tematică perfect pliabilă pe problemele psihologice actuale.

Amintim aici: "Dominoul sufletesc al familiei"-lector Carmen Ragea-psihoterapeut şi vicepreşedinte ISTT şi "Aventura lui Împreună cu Separat"-lector Diana Vasile-psihoterapeut şi preşedinte ISTT.

Mai multe detalii despre ce s-a întâmplat la acest eveniment în ediţia emisiunii “Vreau să fiu sănătos”, de la ora 16.50, pe TVR 1 şi LIVE pe TVR+.

Realizator: Beatrice Cioba

1:00 Istorii ascunse (R)

Realizator Cristina Băican

(Reluare)

1:35 Dosar România (R)

Producător Răzvan Butaru

(Reluare)
 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1