loader
Foto

Galerie foto

Lumea financiară: Asigurările de sănătate

Într-o lume în care fiecare este răspunzător pentru stabilitatea bugetului personal, dezvoltarea gradului de educație financiară este cheia succesului. ”Lumea financiară”, ediția din 11 octombrie, de la ora 18:00, pe TVR 1.  

 

Narcis Popescu
Lumea financiară

Există mai multe bariere atunci când ne gândim la o asigurare de orice fel. Aspecte precum „nu mi se poate întâmpla mie”, „sunt prea tânăr pentru asta”, „mi se pare prea complicat” sau „este o altă cheltuială care nu îmi este necesară” sunt destul de frecvente.

(w882)

În ediția din 11 octombrie, Narcis Popescu împreună cu invitații săi, prof. univ. dr. MARIAN SIMINICĂ, directorul executiv al Institutului de Studii Financiare și Daniel Apostol, directorul de comunicare al Autorității de Supraveghere Financiară vor răspunde la o întrebare aparent banală: la ce este bună o asigurare de sănătate?

(w882)

(w882)

Studiile arată că “o persoană care câștigă 20.000 de lei pe lună are aceleași îngrijorări legate de bani ca una care câştigă 2.000 de lei”. În acest context, nu e de mirare că bunăstarea economică devine o preocupare la nivel internațional, constatându-se că, atât americanii, cât şi europenii se confruntă cu distragerea atenției la locul de muncă din cauza problemelor financiare personale.

(w882)

S-a ajuns astfel la programe de wellness financiar și implicit la o detensionare a situației care le afecta productivitatea și ducea inclusiv la zile libere nemotivate și pierderea entuziasmului în mediul de lucru. Detalii,  în ediția difuzată marți, de la ora 18:00, pe TVR 1.

Moderator - Narcis Popescu
Producător - Raluca Amzăr​

Emisiunea este disponibilă online pe TVR+.

6:00 Teleshopping

6:55 Imnul României

 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1