loader
Foto

Galerie foto

Lumea financiară: Investițiile pe piața de capital

Încă o ediție a emisiunii ”Lumea financiară” s-a difuzat pe 18 octombrie, de la ora 18:00, pe TVR1. Temele ediției: inflația, ROBOR, IRCC și investițiile pe piața de capital.  

 

Narcis Popescu
Lumea financiară

”Lumea financiară” este locul în care nu facem economie de informații atunci când discutăm cu invitaţii noştri despre înţelegerea mecanismelor economice şi folosirea acestora în folosul personal. Subiectul ”fierbinte” al acestui sfârșit de an, ”inflația”, face apanajul deschiderii ediției din 18 octombrie,  de la ora 18:00, pe TVR 1.

(w882)

Ce se va schimba în viața noastră în momentul când inflaţia va atinge la finele acestui an un maximum? ROBOR sau IRCC, ce alegem? Care sunt primele semne că economia se însănătoșește? Sunt câteva dintre întrebările la care Narcis Popescu și invitații săi Alexandra Smedoiu, preşedintele Asociaţiei CFA România şi prof. univ. dr. Marian Siminică, directorul executiv al Institutului de Studii Financiare vor răspunde pentru dumneavoastră.

(w882)

(w882)

Paradoxal, pandemia nu a scăzut, ci a dublat numărul investitorilor în companiile listate la Bursa de Valori București. Care sunt explicațiile și ce trebuie să știm pentru a deveni investitor pe piața de capital? Răspunsurile vin de la specialiștii noștri.

(w882)

„Strategia Națională pentru Dezvoltarea Pieței de Capital 2022 - 2026”, proiect derulat de către Autoritatea de Supraveghere Financiară în colaborare cu Ministerul Finanțelor, având drept consultant Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică, a fost publicată la secțiunea Transparență decizională, pe site-ul Ministerului Finanțelor. Cu mai multe detalii vine directorul de comunicare al ASF, Daniel Apostol.

(w882)

Nu în ultimul rând, în ediția din 18 octombrie puteți afla informații și despre Academia de Investiții, un program de specializare profesională dedicat studenților, realizat de Institutul de Studii Financiare cu sprijinul Autorității de Supraveghere Financiară, Asociației Administrării Fondurilor și Bursei de  Valori București.

(w882)

Şi nu uitaţi, valoarea este ceea ce primiţi. Preţul plătit este timpul pe care îl acordaţi nouă, iar valoarea constă în calitatea informațiilor pe care căutăm să vi le oferim. Lumea financiară este o lume care ne priveste pe toţi!

***

Ediţiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Moderator - Narcis Popescu

Producător - Raluca Amzăr

 

 

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă: Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producător Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1