loader
Foto

Despre noua aplicație gratuită pentru șoferi, marți la ”Lumea financiară”

Marți, 1 noiembrie, TVR1 v-a oferit subiecte utile din sfera financiară: digitalizarea în folosul conducătorilor auto, diferențele dintre asigurările RCA și CASCO, programul de educație financiară Start4Life.

 

Narcis Popescu
Lumea financiară

Constatarea amiabilă de accident poate fi încheiată mai nou şi pe telefon, prin intermediul unei aplicaţii. Aţi aflat acest lucru? Cum vi se pare măsura? În ediţia de marţi, 1 noiembrie, Narcis Popescu împreună cu invitaţii săi, Mădălin Roşu, preşedintele Biroului Asigurătorilor de Autovehicule din România şi Daniel Apostol, directorul de comunicare al Autorităţii de Supraveghere Financiară, au discutat despre digitalizare în folosul conducătorilor auto.

(w882)

Ce este Poliţa CASCO şi de ce ai nevoie de ea când ai o maşină? Spre deosebire de Asigurarea de răspundere civilă auto, cunoscută şi sub denumira de RCA, CASCO este opţională şi îţi poate economisi bani, mai ales în perioada sezonului rece, când creşte considerabil riscul de tamponări. Aşadar, fă-ţi calcule şi alege înţelept! Ştii şi tu că este incomod să rămâi fără maşină fix când depinzi de ea cel mai mult.

(w882)

(w882)

Dacă vă întrebaţi care sunt diferențele dintre cele două tipuri de asigurări, RCA respectiv CASCO, urmăriţi emisiunea ”Lumea financiară”, din 1 noiembrie, de la ora 18:00, pe TVR 1.

(w882)

Ca de fiecare dată, în Lumea financiară vorbim despre educaţie. Programul Start4Life este dedicat copiilor şi tinerilor aflaţi în centre de tip familial şi de plasament. Aceştia vor beneficia de lecţii de educaţie financiară şi economie generală, care vor fi utile pentru a se adapta cât mai bine din punct de vedere financiar, în momentul în care vor fi nevoiţi să părăsească sistemul. Programul se va adresa, într-o primă etapă, tinerilor cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, iar pe parcurs acesta va acoperi toate categoriile de vârstă.

(w882)

Nu uitaţi, valoarea este ceea ce primiţi. Preţul plătit este timpul pe care ni-l acordaţi nouă, iar valoarea constă în calitatea informațiilor pe care căutăm să vi le oferim. Lumea financiară este o lume care ne priveşte pe toţi!

***

Temele ediției:

CONSTATAREA AMIABILĂ DE ACCIDENT, DIGITALIZATĂ . AMIABILA, APLICAȚIA GRATUITĂ LA ÎNDEMÂNA ŞOFERILOR

ASIGURAREA FACULTATIVĂ CASCO, "UMBRELA" MAŞINII TALE. ASIGURAREA CASCO, OPŢIUNI ŞI BENEFICII

EDUCAŢIA FINANCIARĂ NE PRIVEŞTE PE TOŢI. START4LIFE, PROGRAM DE EDUCAŢIE FINANCIARĂ

***

Moderator - Narcis Popescu

Producător - Raluca Amzăr

 

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă: Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producător Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1