loader
Foto

La TVR1, îl revedem pe Mircea Dinescu, artist în lumea modei | VIDEO

Pe 5 aprilie,  la TVR1 și pe TVR+ de la ora 14:30 a fost redifuzată o ediție "Politică și delicatețuri" în care invitata lui Mircea Dinescu a fost Adina Buzatu. Meniul a inclus chiftele de pui cu măcriș.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Mircea Dinescu s-a pus la punct cu tendinţele vestimentare şi a avut-o alături, la Politică şi delicateţuri, pe Adina Buzatu, omul care ştie totul despre moda masculină.

(w882) Politica s

(w882) Politica s

Încă de la început, Adina a declarat că nu ştie să gătească, ceea ce nu l-a împiedicat pe Dinescu să o pună la treabă, spre amuzamentul şi surprinderea invitatei, care a curățat cu destulă îndemânare câţiva ardei copţi. Dinescu a preparat o nouă invenţie a sa, chifteluţe de pui de patru feluri, cu măcriş, dovlecel, vinete şi praz, o mâncare uşoară.

(w882) chiftele

(w882) Politica s

Vorbăreaţă, veselă şi pofticioasă, Adina a trecut cu brio proba bucătăriei, a gustat din chiftele şi nu s-a dat în lături nici de la un pahar de vin. Curios şi complet străin de domeniul din care vine invitata sa, Dinescu a tras-o de limbă pentru a afla cum funcţionează şi cum se ajuge la un business de succes, iar Constantin Lătăreţu şi taraful său au condimentat atmosfera cu ceva muzică de pahar.

(w882) Politica s

(w882) Politica s

***

Adina Buzatu s-a născut pe 18 martie 1977, la Bucureşti. În anul 2006 a lansat conceptul TRENDS by Adina Buzatu, deschizând totodată şi primul magazin dedicat în exclusivitate bărbaţior. În anul 2009, stilista a lansat primul parfum masculin românesc, urmat apoi şi de o variantă dedicată doamnelor şi domnişoarelor. A realizat peste 300 prezentări de modă, a conceput costume pentru piese de teatru şi deţine un portofoliu de peste 35 de branduri de renume internaţional.

15:00 Akzente

(I) Pregătiri de Paşti la Colegiul naţional ʺDecebalʺ din Deva. Cuvânt de învăţătură pentru Săptămâna Mare, de dr. Daniel Zikeli. Târg de Paşti la Sibiu.

Transmisiune directă +înregistrare

15:55 Akzente

(II)​ Pregătiri de Paşti la Sânpetru. Maria Rill. Noutăţi editoriale cu dr. Markus Fischer.​

Transmisiune directă +înregistrare

 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1