Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES
Pavel Bartoş, savuros la Politică şi delicateţuri
Vineri, 29 Ianuarie 2016
Mircea Dinescu şi invitatul său au gătit pe malul Dunării la Politică şi delicateţuri. Emisiunea a putut fi revăzută duminică, 31 ianuarie, de la ora 16.00, la TVR 1 și TVR+.
Politica si delicateturi
Politica si delicateturi
Politica si delicateturi
Politica si delicateturi
Politica si delicateturi
Politica si delicateturi
Politica si delicateturi
Politica si delicateturi
Politica si delicateturi
Politica si delicateturi
Politica si delicateturi
Politica si delicateturi
Politica si delicateturi
Politica si delicateturi
Politica si delicateturi
Politica si delicateturi

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Al patrulea sezon al emisiunii Politică şi delicateţuri începea, în noiembrie 2015, cu o ediţie dedicată tuturor celor care poartă numele Sfinţilor Mihail şi Gavril. În zi de sărbătoare, Mircea Dinescu îl avea invitat la Cetate, pe malul Dunării, pe actorul Pavel Bartoş, aşteptat cu bucate alese, muzică marca Mambo Siria şi deja faimosul vin al poetului. Aceeaşi ediţie Politică şi delicateţuri poate fi revăzută de prietenii emisiunii duminică, 31 ianuarie, de la ora 16.00, la TVR 1  şi online, pe TVR+.

„Intrăm în forţă în noul sezon, ajutaţi de natură şi de o Dunăre plină de farmec, pentru că mi-era poftă de o emisiune nouă şi iacătă că această toamnă sucită ne-a ajutat”, mărturisea poetul în debutul noului sezon.

(w640) Politica s

Dinescu găteşte asistat de Bartoş o frigăruie specială din organe de miel, lângă care prepară o salată de toamnă târzie din fasole galbenă, cu legume alese. La rândul său, Pavel Bartoş consideră că la Cetate este „raiul pe pământ” şi, prin intermediul emisiunii Politică şi delicateţuri, îi trimite un mesaj lui... Moş Crăciun, spunându-i că nu mai are nevoie de cadouri, pentru că invitaţia făcută de Mircea Dinescu este cel mai frumos cadou. Plin de farmec şi pus pe şotii, Bartoş se înfruptă din bunătăţile preparate de Dinescu, soarbe din vinul acestuia, „cântă” la şiragul de cârnaţi atârnaţi lângă masa de lucru şi se bucură de fiecare moment în compania gazdei sale şi a deja faimoşilor Mambo Siria.

Telespectatorii TVR 1 vor revedea, duminică, o emisiune eveniment, rezultată din întâlnirea unui actor-prezentator şi a unui poet-masterchef, un adevărat show culinar plin de umor şi vorbe de duh, desfăşurat într-un decor spectaculos.

Pentru doritori, masterchefi şi gurmanzi, toate reţetele prezentate de Mircea Dinescu se găsesc pe site-ul TVR, în secţiunea dedicată emisiunii, sub titlul „Reţetele lui Dinescu".

(w640) Politica s

Pavel Bartoş s-a născut pe 20 ianuarie 1975, la Miercurea Ciuc. A studiat la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Teatru, în clasa profesorului Marius Bodochi. Este căsătorit cu Anca şi au împreună trei copii, Eva, Rita şi Sofia. Este coprezentator al emisiunilor Românii au talent şi Vocea României de la Pro TV şi actor al Teatrului Odeon.

***

Din primăvara lui 2014, duminica este, pentru telespectatorii TVR, prilej de întâlnire cu emisiunile pline de savoare marca Mircea Dinescu. Săptămânal, poetul, pamfletarul şi masterchef-ul Dinescu realizează şi moderează Politică şi delicateţuri la TVR 1, TVR HD, TVRi şi online, pe TVR+. Pasionat de arta culinară şi la curent cu dedesubturile jocurilor politice, Mircea Dinescu încearcă să scoată din banalitate ideea de bucătărie românească, asortînd-o cu un vin bun şi cu muzică lăutărească veche. Alături de el se află, de fiecare dată, o personalitate din actualitatea românească, un politician, un artist, un filosof sau un medic celebru.

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.