loader
Foto

Galerie foto

„Politică şi delicateţuri”: La gătit în aer liber cu actorul Claudiu Bleonț | VIDEO

Alături de Mircea Dinescu și actorul Claudiu Bleonț, duminică, 2 august, de la ora 14:30, ne-am oprit la Cetate și am luat parte la o masă copioasă.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

Sub un soare prietenos, de vară, pe pajiştea din buza Dunării, Dinescu a încins grătarul, a combinat ingredientele şi cântat împreună cu lăutarii aduşi de la Calafat.

(w882) Dinescu si

Actorul s-a bucurat de muzică, în timp ce gazda sa a pus pe grătar pârjoale din carne de gâscă, învelite în parapur de ied.

(w882) Dinescu si

Claudiu Bleonţ s-a născut pe 27 august 1959, la Bucureşti. A absolvit Liceul German „Goethe” în 1979, după care a urmat Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din Capitală. A fost repartizat la Teatrul din Petroşani şi a debutat cu piesa „Un bărbat şi mai multe femei”, de Leonid Zorin, pe care a şi regizat-o şi care i-a adus premiul pentru cel mai bun actor.

(w882) Dinescu si

A colaborat cu Teatrul Bulandra, Teatrul Odeon, Teatrul Naţional Timişoara, Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ, Teatrul Naţional Târgu Mureş, Teatrul Arca etc. Din 1990 este angajat la Teatrul Naţional din Bucureşti.

Debutul în cinematografie a avut loc tot în 1983, cu filmul „Concurs”. A jucat în numeroase producţii cinematografice româneşti şi internaţionale.

Premiera ediției „Politică şi delicateţuri” în care a fost invitat Claudiu Bleonț a fost difuzată în 11 iunie 2017.

***

Din primăvara lui 2014, duminica este, pentru telespectatorii TVR, prilej de întâlnire cu emisiunile pline de savoare marca Mircea Dinescu. Săptămânal, poetul, pamfletarul şi masterchef-ul Dinescu realizează şi moderează Politică şi delicateţuri la TVR 1 şi online pe TVR+.

Pasionat de arta culinară şi la curent cu dedesubturile jocurilor politice, Mircea Dinescu încearcă să scoată din banalitate ideea de bucătărie românească, asortând-o cu un vin bun şi cu muzică lăutărească veche. Alături de el se află, de fiecare dată, o personalitate din actualitatea românească, o vedetă, un politician, un artist, un filosof sau un medic celebru. Pentru doritori, masterchefi şi gurmanzi, toate reţetele prezentate de Mircea Dinescu se găsesc pe site-ul TVR, în secţiunea dedicată emisiunii, sub titlul „Reţetele lui Dinescu”.

11:00 Vedeta familiei

* Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Toti cei 32 de campioni au dovedit ca sunt cei mai buni si ca merita trofeul emisiunii oferit de juriul de profesionisti.

Acum este momentul sa castige inimile oamenilor obisnuiti(medici, profesori, manageri, ingineri, studenti, asistentietc..)

Cei care vor decide cine merita marele premiu si titlul“Campionul publicului” sunt 12 jurati, oameni obisnuiti, care nu au specializare in domeniul muzical.

Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

12:30 Vis sau realitate? (R)

Prezintă Sebastian Felix Topescu

Regizor Iulia Stoian

Producător tv Mihai Răzuş

(Reluare)
 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1