loader

Rețeta lui Dinescu: copan împănat și mazăre veselă

Mircea Dinescu i-a demonstrat invitatei din 20 noiembrie a emisiunii "Politică și delicatețuri" care sunt efectele untului și ale vinului asupra boabelor de mazăre, care au însoțit niște copane împănate.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

Ana Ularu s-a delectat cu un meniu simplu și gustos, așa cum știe Maestrul Mircea Dinescu să pună întotdeauna pe masa invitaților săi. Iată ingredientele și modul de preparare pentru rețeta din 20 noiembrie:

COPANE ÎMPĂNATE

- 2 copane de pui

- usturoi

- slăninuță

- făină

- unt, ulei

- 1 ardei gras

- zeamă de portocală

- roșii cherry

(w882) Mazăre

MAZĂRE VESELĂ

-unt, ulei

- 2 ceape

- 1 ardei

- mazăre congelată

- zahăr

- vin

4:15 Oamenii şi legea

Emisiune de educaţie juridică

Moderator av. Mihaela Olaru

Producător Mihaela Grecu Grădinaru

(Reluare)

5:05 Agrostrategia

Producator Vlad Macovei

(Reluare)
 
Anca Mazilu și Bogdan Muzgoci vă aşteaptă la Campania

Pentru al treilea an consecutiv Televiziunea Română aduce în prim-plan campania OMUL ANULUI. Cel mai amplu proiect social desfășurat de postul ...

„Alfabetul Conviețuirii”, un festival unic în peisajul cultural al României

Parada costumelor tradiționale, spectacolele de muzică și dans, standurile gastronomice și expozițiile de artă populară vor transforma Bulevardul ...

Mănăstirea Viforâta, vecină cu o versiune îmbunătățită a raiului | VIDEO

Mănăstirea Viforâta, situată lângă Mănastirea Dealu, în județul Dâmbovița, este un important lăcaș de maici de cult ortodox din România. Urmărim ...

 

#tvr1