Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES Vezi și Politica de Confidenţialitate care face referire la modul în care colectăm, folosim şi partajăm datele dumneavoastră pentru a va oferi serviciile TVR precum şi modul în care folosim platformele sociale.
Rețetele lui Dinescu: Salată de fasole verde și capac de vițel împănat
Duminică, 14 Iunie 2015
În ultima ediție din acest sezon, din 14 iunie, Mircea Dinescu a gătit, împreună cu simpaticul berbecuț Vasile, salată de fasole verde și capac de vițel împănat.

Salată de fasole verde

 

  • 1 kg fasole verde
  • ½ kg roșii
  • 5 ardei capia
  • 5 ardei grași
  • 4 dovlecei
  • usturoi verde
  • ulei, oțet
  • coriandru, piper, busuioc
  • cimbrișor (cimbru sălbatic)

Capac de vițel împănat

  • slănină afumată
  • 2 kg capac de vițel
  • usturoi verde
  • ardei gras
  • ceapă
  • roșii
  • vin
  • dulceață de ardei iute
  • coriandru, cimbrișor