loader

Rețetele lui Dinescu: Salată de fasole verde și capac de vițel împănat

În ultima ediție din acest sezon, din 14 iunie, Mircea Dinescu a gătit, împreună cu simpaticul berbecuț Vasile, salată de fasole verde și capac de vițel împănat.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

Salată de fasole verde

 

  • 1 kg fasole verde
  • ½ kg roșii
  • 5 ardei capia
  • 5 ardei grași
  • 4 dovlecei
  • usturoi verde
  • ulei, oțet
  • coriandru, piper, busuioc
  • cimbrișor (cimbru sălbatic)

Capac de vițel împănat

  • slănină afumată
  • 2 kg capac de vițel
  • usturoi verde
  • ardei gras
  • ceapă
  • roșii
  • vin
  • dulceață de ardei iute
  • coriandru, cimbrișor

1:10 Breaking fake news

Moderator Marian Voicu

Producător Marian Voicu

(Reluare)

2:10 Exclusiv în România

Prezintă Cristian Tabără

Producători: Cristian Tabara, Marin Găbudean

(Reluare)
 
„Cum ne omorâm femeile” – un documentar tulburător la „Dosar România”

FEMICID. Cum ajunge un bărbat să devină ucigaș și ce semne de avertizare a ratat societatea? Realizatoarea TVR Alina Amza trage un semnal de ...

De vorbă cu Cătălin Ștefănescu, despre curiozitate, dialogul tihnit și arta de a asculta

Într-o lume grăbită, în care conversațiile se consumă în viteză, Cătălin Ștefănescu rămâne un apărător al dialogului aşezat, construit cu ...

Gorj – glasul eroilor, gustul artei. Duminică, la „Exclusiv în România”

Cristi Tabără, Cristina Şoloc şi echipa „Exclusiv în România” află cum o mână de localnici a ţinut piept armatei germane, vizitează Cula Cartianu ...

 

#tvr1