loader

Rețetele lui Dinescu: Salată de fasole verde și capac de vițel împănat

În ultima ediție din acest sezon, din 14 iunie, Mircea Dinescu a gătit, împreună cu simpaticul berbecuț Vasile, salată de fasole verde și capac de vițel împănat.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

Salată de fasole verde

 

  • 1 kg fasole verde
  • ½ kg roșii
  • 5 ardei capia
  • 5 ardei grași
  • 4 dovlecei
  • usturoi verde
  • ulei, oțet
  • coriandru, piper, busuioc
  • cimbrișor (cimbru sălbatic)

Capac de vițel împănat

  • slănină afumată
  • 2 kg capac de vițel
  • usturoi verde
  • ardei gras
  • ceapă
  • roșii
  • vin
  • dulceață de ardei iute
  • coriandru, cimbrișor

3:15 Sport

(Reluare)

3:25 Telejurnal

Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producător Diana Anghel / Dorin Munteanu

(Reluare)
 
Anca Mazilu și Bogdan Muzgoci vă aşteaptă la Campania

Pentru al treilea an consecutiv Televiziunea Română aduce în prim-plan campania OMUL ANULUI. Cel mai amplu proiect social desfășurat de postul ...

„Alfabetul Conviețuirii”, un festival unic în peisajul cultural al României

Parada costumelor tradiționale, spectacolele de muzică și dans, standurile gastronomice și expozițiile de artă populară vor transforma Bulevardul ...

Mănăstirea Viforâta, vecină cu o versiune îmbunătățită a raiului | VIDEO

Mănăstirea Viforâta, situată lângă Mănastirea Dealu, în județul Dâmbovița, este un important lăcaș de maici de cult ortodox din România. Urmărim ...

 

#tvr1