loader

Rețeta lui Dinescu: borș ucrainean altoit cu borș rusesc

După sărbători, merită să ne dregem cu o ciorbă de trezire, cum numeşte Mircea Dinescu borşul ucrainean „altoit” cu borş rusesc, pe care îl găteşte invitatei sale Maria Buză. Cum se pregătește? Aflați în rândurile de mai jos.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

În prima ediţie din 2016 a emisiunii Politică şi delicateţuri, cea de duminică, 3 ianuarie, Mircea Dinescu pregăteşte, sub supravegherea invitatei sale Maria Buză, o ciorbă de trezire.

Borș ucrainean altoit cu borș rusesc

  • 1 rasol de vițel
  • 1 ciolan afumat de porc
  • 1 varză dulce, 1 varză murată
  • 6 cartofi
  • 4 ardei
  • 3 morcovi
  • 4 cepe
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 1 praz
  • 2 sfecle roșii
  • ½ l zeamă de varză
  • 1 l suc de roșii
  • usturoi
  • cârnăciori și piept de gâscă afumate
  • roșii cherry
  • șorici
  • dulceață de ardei iute
  • piper, frunze de dafin

 

3:10 Sport

(Reluare)

3:20 Telejurnal

Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producător Diana Anghel / Dorin Munteanu

(Reluare)
 
Mănăstirea Viforâta, vecină cu o versiune îmbunătățită a raiului | VIDEO

Mănăstirea Viforâta, situată lângă Mănastirea Dealu, în județul Dâmbovița, este un important lăcaș de maici de cult ortodox din România. Urmărim ...

Vedetele TVR au spus PREZENT la întâlnirea cu fanii în Piaţa Constituţiei

Festivalul Unforgettable s-a încheiat. Mii de oameni s-au bucurat nu numai de întâlnirea cu marii artişti ai lumii, ci şi să descopere ...

La Unforgettable Festival 2025, am aflat ce pregătesc vedetele TVR pentru această toamnă

În prima zi în Piaţa Constituţiei, mii de oameni au înfruntat vremea capricioasă pentru a fi alături de artiștii preferați. Televiziunea Română, ...

 

#tvr1