loader

Rețeta lui Dinescu: borș ucrainean altoit cu borș rusesc

După sărbători, merită să ne dregem cu o ciorbă de trezire, cum numeşte Mircea Dinescu borşul ucrainean „altoit” cu borş rusesc, pe care îl găteşte invitatei sale Maria Buză. Cum se pregătește? Aflați în rândurile de mai jos.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

În prima ediţie din 2016 a emisiunii Politică şi delicateţuri, cea de duminică, 3 ianuarie, Mircea Dinescu pregăteşte, sub supravegherea invitatei sale Maria Buză, o ciorbă de trezire.

Borș ucrainean altoit cu borș rusesc

  • 1 rasol de vițel
  • 1 ciolan afumat de porc
  • 1 varză dulce, 1 varză murată
  • 6 cartofi
  • 4 ardei
  • 3 morcovi
  • 4 cepe
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 1 praz
  • 2 sfecle roșii
  • ½ l zeamă de varză
  • 1 l suc de roșii
  • usturoi
  • cârnăciori și piept de gâscă afumate
  • roșii cherry
  • șorici
  • dulceață de ardei iute
  • piper, frunze de dafin

 

0:00 Gala umorului

Prezintă: Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba

Producător Cosmin Dumitru

(Reluare)

1:30 Dosar România

Producător Răzvan Butaru

(Reluare)
 
„E ca și cum ai fi pus să alegi între ciocolată și… ciocolată cu alune” – Florina Constantinescu, la final de sezon „Vedeta familiei”

„Mă simt ca o gazdă într-o familie numeroasă și talentată”, mărturiseşte prezentatoarea. Despre finalul sezonului 6 al talent-show-ului de la TVR ...

Politicile guvernamentale și buzunarul românilor

Politicile guvernamentale și buzunarul românilor

publicat: vineri, 27 iunie 2025

Sâmbătă, 28 iunie, de la ora 14:30 Narcis POPESCU îi are ca invitați pe domnii Dragoș HURU, profesor de economie Academia de Studii Economice ...

Iran și Israel – 46 de ani de disensiuni. Vineri, la „Breaking Fake News”

În aceeaşi ediţie, despre vehiculatele acţiuni ale Statului român în favoarea refugiaţilor ucraineni şi evrei, precum şi despre presupusele ...

 

#tvr1