De Moş Nicolae, Mircea Dinescu a avut-o invitată pe Gianina Corondan, alături de care a pregătit trei feluri de mâncare delicioasă din peşte. Reţetele ediţiei din 6 decembrie le găsiţi în acest articol.
Ciorbă vârtoasă de pește
- 1 știucă
- 1 cap de crap
- ½ de cap de somn
- 2 cepe
- 3 ardei
- 3 cartofi
- zeamă de varză
- usturoi
- frunze de dafin
- piper roșu
Tuzlama din burtă de somn
- 1 burtă de somn
- 3 gălbenușuri de ou
- roșii cherry
- dulceață de ardei iute
- mujdei de usturoi
- zeamă de portocală
- zeamă de lămâie
- muștar
- capere
- sare, piper
Ştiucă pavoazată
- 1 știucă fiartă
- 3 ardei copți
- roșii cherry
- mujdei de usturoi
- hrean, capere
- zeamă de portocală
- dulceață de ardei iute