Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES
Rețeta lui Dinescu: crenvurști ca la mama lor
Duminică, 12 Iunie 2016
Cum se fac niște crenvurști buni, gustoși și lipsiți de chimicale? Ne arată Mircea Dinescu, în noua rețetă pe care i-a pregătit-o și invitatului său, Mircea Radu.

 

„E de-a dreptul ruşinos ca pe vremea dictaturii comuniste a lui Gheorghiu Dej să fi fost crenvurştii infinit mai buni decât acum, când sunt de-a dreptul periculoşi”, spune revoltat Mircea Dinescu, propunându-i invitatului său, nimeni altul decât apreciatul jurnalist TVR Mircea Radu, să pregătească popularul mezel după o reţetă „muncitorească”.

Crenvurști

 

  • 30% slănină de porc
  • 70% pulpă de vițel
  • piper
  • boia
  • usturoi
  • coriandru, busuioc
  • sare
  • gheață
  • mațe de oaie