loader

Rețeta lui Dinescu: crenvurști ca la mama lor

Cum se fac niște crenvurști buni, gustoși și lipsiți de chimicale? Ne arată Mircea Dinescu, în noua rețetă pe care i-a pregătit-o și invitatului său, Mircea Radu.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

 

„E de-a dreptul ruşinos ca pe vremea dictaturii comuniste a lui Gheorghiu Dej să fi fost crenvurştii infinit mai buni decât acum, când sunt de-a dreptul periculoşi”, spune revoltat Mircea Dinescu, propunându-i invitatului său, nimeni altul decât apreciatul jurnalist TVR Mircea Radu, să pregătească popularul mezel după o reţetă „muncitorească”.

Crenvurști

 

  • 30% slănină de porc
  • 70% pulpă de vițel
  • piper
  • boia
  • usturoi
  • coriandru, busuioc
  • sare
  • gheață
  • mațe de oaie

1:10 Breaking fake news

Moderator Marian Voicu

Producător Marian Voicu

(Reluare)

2:10 Exclusiv în România

Prezintă Cristian Tabără

Producători: Cristian Tabara, Marin Găbudean

(Reluare)
 
„Cum ne omorâm femeile” – un documentar tulburător la „Dosar România”

FEMICID. Cum ajunge un bărbat să devină ucigaș și ce semne de avertizare a ratat societatea? Realizatoarea TVR Alina Amza trage un semnal de ...

De vorbă cu Cătălin Ștefănescu, despre curiozitate, dialogul tihnit și arta de a asculta

Într-o lume grăbită, în care conversațiile se consumă în viteză, Cătălin Ștefănescu rămâne un apărător al dialogului aşezat, construit cu ...

Gorj – glasul eroilor, gustul artei. Duminică, la „Exclusiv în România”

Cristi Tabără, Cristina Şoloc şi echipa „Exclusiv în România” află cum o mână de localnici a ţinut piept armatei germane, vizitează Cula Cartianu ...

 

#tvr1