loader

Rețeta lui Dinescu din 21 decembrie

Duminică, 21 decembrie, Mircea Dinescu i-a gătit lui Mihai Bendeac cappuccino de hribi și mâncare de măcriș. Dacă vreți să încercați și voi rețetele, iată ce vă trebuie!

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

CAPPUCCINO DE HRIBI

-     800 g ciuperci champignon

-     250 g hribi

-     2 cepe

-     2 ardei

-     1 țelină

-     1 praz

-     2 morcovi

-     smântână dulce

-     300 ml vin

-     300 ml lapte

-     1 rădacină de pătrunjel

-     1 rădăcină de păstârnac

-     praf de hribi uscați

-     sare

MÂNCARE DE MĂCRIȘ

-     2 cepe

-     2 ardei

-     200 g măcriș

-     2 ouă românești

-     mămăligă

-     sare

-     piper, coriandru, busuioc

20:00 Telejurnal

*Ştiri* Prezintă Mihai Rădulescu

Producător Diana Anghel / Dorin Munteanu

Transmisiune directă

20:55 Meteo

 
Florina Constantinescu: „Aici pot să râd, să improvizez, să mă emoționez, să transmit tot ceea ce simt”

Prezentatoarea concursului „Vedeta familiei” de la TVR 1 şi a rubricilor meteo din jurnalele de ştiri ale Televiziunii Române ne vorbeşte despre ...

Iubirea fără cuvinte

Iubirea fără cuvinte

publicat: vineri, 24 octombrie 2025

Astăzi vorbim despre dreptul animalelor la viață, despre grija pe care o datorăm acestor suflete care ne oferă iubire necondiționată. Vom afla ...

Peştişorul de aur... şi alte povestiri fascinante, la „Exclusiv în România”

Pe cărări de munte, dar şi prin Pădurea cu Povești Nemuritoare de la Nucșoara ne invită Cristian Tabără şi echipa lui, alături de alpinistul de ...

 

#tvr1