loader

Rețeta lui Dinescu: drob de ied și pulpă împănată la cuptor

De Paşti, Mircea Dinescu a ciocnit un ou roşu cu... Cezar Ouatu. Ca pentru o adevărată zi de Paşti, Dinescu a pregătit două feluri de mâncare delicioase  şi bogate. Cum se prepară? În rândurile de mai jos.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

De Paşti, Mircea Dinescu ciocneşte un ou roşu cu... Cezar Ouatu. Contratenorul dovedeşte că are din plin simţul umorului şi se amuză pe seama situaţiei cauzate de numele pe care cu mândrie îl poartă.

Ca pentru o adevărată zi de Paşti, Dinescu a pus pe masă ouăle vopsite, iar pentru invitatul său a gătit drob şi friptură de ied.

Drob de ied

  • ficat, rinichi, inimă, plămân de ied
  • intestine de ied
  • prapure
  • 2 legături de ceapă verde
  • 1 ou
  • untură de gâscă
  • zeamă de portocală
  • ulei, vin
  • piper, coriandru, busuioc
  • pâine înmuiată în lapte

Pulpă împănată la cuptor

  • 1 pulpă de ied
  • usturoi verde
  • leuștean
  • făină
  • untură de gâscă/porc
  • vin, ulei
  • zeamă de portocală
  • cuișoare
  • coriandru, piper, busuioc

 

6:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă Laura Fronoiu şi Marius Popa

Producători: Delia Nicola şi Andreea Vişan

Transmisiune directă

8:45 Teleshopping

 
O viziune măreaţă şi un eşec epic au schimbat lumea... Cum? Aflăm din documentarul „General Magic”, joi, la TVR 1

I deile care domină acum industria tehnologică și viața noastră de zi cu zi s-au născut la „ General Magic ”. P ovestea nespusă a uneia ...

O țară care învață să cânte. Despre educația prin muzică, la „Ţară, ţară, cine eşti?”

Într-o societate în care cifrele par încurajatoare, dar realitatea din teren nu ține ritmul, emisiunea „Țară, țară, cine ești?” aduce în ...

Conferința de închidere a cursurilor de calificare pentru ocupația de mediator școlar, desfășurată recent la Centrul de Formare Profesională al ...

 

#tvr1