De Paşti, Mircea Dinescu a ciocnit un ou roşu cu... Cezar Ouatu. Ca pentru o adevărată zi de Paşti, Dinescu a pregătit două feluri de mâncare delicioase şi bogate. Cum se prepară? În rândurile de mai jos.
De Paşti, Mircea Dinescu ciocneşte un ou roşu cu... Cezar Ouatu. Contratenorul dovedeşte că are din plin simţul umorului şi se amuză pe seama situaţiei cauzate de numele pe care cu mândrie îl poartă.
Ca pentru o adevărată zi de Paşti, Dinescu a pus pe masă ouăle vopsite, iar pentru invitatul său a gătit drob şi friptură de ied.
Drob de ied
- ficat, rinichi, inimă, plămân de ied
- intestine de ied
- prapure
- 2 legături de ceapă verde
- 1 ou
- untură de gâscă
- zeamă de portocală
- ulei, vin
- piper, coriandru, busuioc
- pâine înmuiată în lapte
Pulpă împănată la cuptor
- 1 pulpă de ied
- usturoi verde
- leuștean
- făină
- untură de gâscă/porc
- vin, ulei
- zeamă de portocală
- cuișoare
- coriandru, piper, busuioc