loader

Rețeta lui Dinescu: drob de ied și pulpă împănată la cuptor

De Paşti, Mircea Dinescu a ciocnit un ou roşu cu... Cezar Ouatu. Ca pentru o adevărată zi de Paşti, Dinescu a pregătit două feluri de mâncare delicioase  şi bogate. Cum se prepară? În rândurile de mai jos.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

De Paşti, Mircea Dinescu ciocneşte un ou roşu cu... Cezar Ouatu. Contratenorul dovedeşte că are din plin simţul umorului şi se amuză pe seama situaţiei cauzate de numele pe care cu mândrie îl poartă.

Ca pentru o adevărată zi de Paşti, Dinescu a pus pe masă ouăle vopsite, iar pentru invitatul său a gătit drob şi friptură de ied.

Drob de ied

  • ficat, rinichi, inimă, plămân de ied
  • intestine de ied
  • prapure
  • 2 legături de ceapă verde
  • 1 ou
  • untură de gâscă
  • zeamă de portocală
  • ulei, vin
  • piper, coriandru, busuioc
  • pâine înmuiată în lapte

Pulpă împănată la cuptor

  • 1 pulpă de ied
  • usturoi verde
  • leuștean
  • făină
  • untură de gâscă/porc
  • vin, ulei
  • zeamă de portocală
  • cuișoare
  • coriandru, piper, busuioc

 

10:00 Universul credinţei

Ediţie specială : Proclamarea locală a canonizării Sfântului Arsenie de la Prislop Producător: Andrei Victor Dochia Transmisiune directă, preluare Trinitas publicitate doar la final,

12:30 Teleshopping

 
Gala Premiilor TVR MOLDOVA 2025, transmisă în direct de TVR

TVR MOLDOVA premiază excelența în promovarea limbii române, în apărarea democrației și a ordinii constituționale, în domeniul educației, dar şi ...

Narcis Popescu, jurnalist TVR: „Secretul alchimiei, ca și al vieții, e transformarea continuă”

Doctor în științe politice,  Narcis Popescu a renunţat la cariera academică pentru televiziune, „un spațiu mai viu, mai conectat la realitatea ...

Dialog cu Ioan Bocşa la „Garantat 100%”: ce înseamnă munca, locul natal, identitate şi de ce nu ar părăsi România

O conversaţie despre memorie, identitate şi asumarea drumului în viaţă fără a privi înapoi. Celebrul interpret Ioan Bocşa, invitatul ediţiei ...

 

#tvr1