Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES
Rețeta lui Dinescu: jumări de gâscă, șurubele românești și file de somn
Sâmbătă, 26 Noiembrie 2016
Mircea Dinescu i-a pregătit lui Gică Popescu duminică, 27 noiembrie, un meniu bogat și gustos, ca la mama acasă.
Reteta 27 noiembrie 2016

Iată ingredientele și modul de preparare:

JUMĂRI DE GÂSCĂ

- gușă de gâscă

- sare

- ulei

- ceapă

ȘURUBELE ROMÂNEȘTI

- 250 gr paste fusilli

- 200g ciuperci

- 1 praz

- 1 ceapă

- 1 avocado

- roșii cherry

- capere

- smântână

- zeamă de portocală

- ulei, oțet

- sare, piper roșu

FILE DE SOMN TRAS ÎN TIGAIE

- 200 gr file de somn

- făină

- zeamă de portocală

- capere

- ulei

- sare