Invitata lui Mircea Dinescu, la Politică și delicatețuri, a fost actriţa şi cântăreaţa Rona Hartner.
Ajutat de celebra sa invitată, Dinescu a pregătit o salată cu limbă şi creier de viţel, în care a pus şi sfeclă, ingredientul numărul 1 din bucătăria poetului în această toamnă.
Rona: „Mircea este un artist în bucătărie, un balerin care zboară printre ingrediente.”
Iată preparatele lui Dinescu din 5 noiembrie:
LIMBA DULCE A RONEI
- creier de vițel
- limbă de vițel
- 1 sfeclă coaptă
- capere
- 1 portocală
- 2-3 ciuperci
- oțet balsamic
- ulei, zahăr
- dulceață de ardei iuți
- piper, coriandru, busuioc
***
LIMBĂ CU MĂSLINE A LA DINESCU
- 2 cepe
- 1 praz
- 10 roșii cherry
- limbă de vițel
- vin
- măsline
- zahăr
- zeamă de portocală
- dulceață de ardei iuți