Mircea Dinescu a gătit, în ediția sărbătorească din 21 mai, două feluri din care nu au lipsit perele, roșiile ori ardeii. Spre bucuria invitatului Cove.
Ca de obicei la "Politică și delicatețuri", râdem, glumim, dar nu părăsim flămânzi incinta. Urmează ingredientele și modul de preparare pentru felurile din ediția de Sf. Constantin și Elena:
MUȘCHIULEȚ DE VIȚEL CU PERE
- 1 mușchiuleț de vițel
- 2 pere
- 2 ardei copți
- usturoi
- coriandru, piper, busuioc
- făină
- vin
- ulei
- sare
VÂNĂTĂ ÎNFĂȘATĂ
- 2 vinete
- 100 g brânză prăjită
- 2 ardei copți
- 100 g jambon
- făină, ulei
- 2 ouă
- 1 pahar sifon
- zeamă de portocală
- piper roșu
- vin
- roșii cherry
- coriandru, piper, busuioc