Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES
Rețeta lui Dinescu: mușchiuleț de vițel cu pere și vânătă înfășată
Duminică, 21 Mai 2017
Mircea Dinescu a gătit, în ediția sărbătorească din 21 mai, două feluri din care nu au lipsit perele, roșiile ori ardeii. Spre bucuria invitatului Cove.
Vitel 21 mai

Ca de obicei la "Politică și delicatețuri", râdem, glumim, dar nu părăsim flămânzi incinta. Urmează ingredientele și modul de preparare pentru felurile din ediția de Sf. Constantin și Elena:

MUȘCHIULEȚ DE VIȚEL CU PERE

-     1 mușchiuleț de vițel

-     2 pere

-     2 ardei copți

-     usturoi

-     coriandru, piper, busuioc

-     făină

-     vin

-     ulei

-     sare

 

VÂNĂTĂ ÎNFĂȘATĂ

(w640) Vanata 21

-     2 vinete

-     100 g brânză prăjită

-     2 ardei copți

-     100 g jambon

-     făină, ulei

-     2 ouă

-     1 pahar sifon

-     zeamă de portocală

-     piper roșu

-     vin

-     roșii cherry

-     coriandru, piper, busuioc