loader

Rețeta lui Dinescu: mușchiuleț de vițel cu pere și vânătă înfășată

Mircea Dinescu a gătit, în ediția sărbătorească din 21 mai, două feluri din care nu au lipsit perele, roșiile ori ardeii. Spre bucuria invitatului Cove.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

Ca de obicei la "Politică și delicatețuri", râdem, glumim, dar nu părăsim flămânzi incinta. Urmează ingredientele și modul de preparare pentru felurile din ediția de Sf. Constantin și Elena:

MUȘCHIULEȚ DE VIȚEL CU PERE

-     1 mușchiuleț de vițel

-     2 pere

-     2 ardei copți

-     usturoi

-     coriandru, piper, busuioc

-     făină

-     vin

-     ulei

-     sare

 

VÂNĂTĂ ÎNFĂȘATĂ

(w882) Vanata 21

-     2 vinete

-     100 g brânză prăjită

-     2 ardei copți

-     100 g jambon

-     făină, ulei

-     2 ouă

-     1 pahar sifon

-     zeamă de portocală

-     piper roșu

-     vin

-     roșii cherry

-     coriandru, piper, busuioc

11:00 Viaţa satului

Moderator Gabriel Gherghescu

Producător Gabriel Gherghescu

Sezon nou

13:00 Tezaur folcloric

* Prezintă Gheorghiţa Nicolae

Festivalul Naţional de Coregrafie şi Folclor Petre Vlase (I)

Producător Roxana Pletea Popuşoi

Sezon nou

 
Cristian Tabără: „România are un potenţial atât de mare, încât bătălia pentru ea este pe măsură”

Puțini jurnaliști au colindat România atât de intens precum Cristian Tabără. Prezentator al emisiunii „Exclusiv în România”, ajunsă la sezonul 25 ...

Povestea din ochii lor

Povestea din ochii lor

publicat: vineri, 17 octombrie 2025

Fiecare animal are o poveste — unele pline de suferință, altele de speranță, dar toate vorbesc despre aceeași nevoie: iubirea și respectul față ...

Ruxandra Gheorghe-Negrea, de la scena patinajului pe gheaţă la cea a televiziunii

Numele ei se confundă cu emisiunile dedicate limbii române, dar Ruxandra Gheorghe-Negrea are şi o lungă experiență de jurnalist de ştiri. Primii ...

 

#tvr1