loader

Rețeta lui Dinescu: Ochiuri românești cu ștevie și tocăniță de post

Clotilde Armand a fost invitata lui Mircea Dinescu la o masă cu meniu de primăvară, în ediția "Politică și delicatețuri" de la TVR1, din prima duminică de aprilie.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

Bucătăria românească știe să cânte Frunză verde mai ales primăvara.

Cu ce ingrediente a pregătit mâncarea și cum a aranjat în farfurii maestrul Mircea Dinescu câteva feluri cu verdețuri de sezon, puteți afla din listele de mai jos:

(w882) ochiuri

OCHIURI ROMÂNEȘTI CU ȘTEVIE

-   1 legătură ștevie

-   ulei

-   2-3 felii brânză de capră

-  făină

-  ceapă caramelizată

-  oțet, sare

-  ouă

(w882) tocanita

TOCĂNIȚĂ DE POST

-  300 g ciuperci

-   leurdă

-   ștevie

-  untișor

-  3 linguri făină

-  vin

-  4-5 roșii cherry

-  dulceață de ardei iute

-  zeamă de portocală

-  busuioc

-  capere

-  ulei

9:00 Oamenii şi legea

Emisiune de educaţie juridică

Moderator av. Mihaela Olaru

Producător Mihaela Grecu Grădinaru

(Reluare)

10:00 Exclusiv în România

Prezintă Cristian Tabără

Producători: Cristian Tabara, Marin Găbudean

(Reluare)
 
Istoria, între rigoarea unui detectiv şi arta unui povestitor – la „Garantat 100%”

Cătălin Ştefănescu discută cu Ovidiu Ţentea - director interimar al Muzeului Naţional de Istorie a României - despre felul în care istoria se ...

Sărbătoare la „Petrecere... cu cântec!”: Margareta Clipa - 50 de ani de carieră artistică

La TVR 1, Iuliana Tudor ne invită duminică, 23 noiembrie, de la ora 21:00, la o ediție aniversară cu muzică bucovineană, hit-uri de muzică ...

„OMUL ANULUI 2025”. Eroii care schimbă România prin cultură, educație și speranță

„Când noi vom fi mai frumoși și mai buni, atunci și România va fi mai frumoasă”, spune Adelin Petrișor în ultima ediție din acest sezon a ...

 

#tvr1