Clotilde Armand a fost invitata lui Mircea Dinescu la o masă cu meniu de primăvară, în ediția "Politică și delicatețuri" de la TVR1, din prima duminică de aprilie.
Bucătăria românească știe să cânte Frunză verde mai ales primăvara.
Cu ce ingrediente a pregătit mâncarea și cum a aranjat în farfurii maestrul Mircea Dinescu câteva feluri cu verdețuri de sezon, puteți afla din listele de mai jos:
OCHIURI ROMÂNEȘTI CU ȘTEVIE
- 1 legătură ștevie
- ulei
- 2-3 felii brânză de capră
- făină
- ceapă caramelizată
- oțet, sare
- ouă
TOCĂNIȚĂ DE POST
- 300 g ciuperci
- leurdă
- ștevie
- untișor
- 3 linguri făină
- vin
- 4-5 roșii cherry
- dulceață de ardei iute
- zeamă de portocală
- busuioc
- capere
- ulei