Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES
Rețeta lui Dinescu: ostropel de pui și limbă cu castraveți în sos de vin
Vineri, 22 Ianuarie 2016
Duminică, 24 ianuarie, în ultima ediţie din acest sezon, Mircea Dinescu l-a avut invitat pe Andi Moisescu. Care-s reţetele pe care cei doi le-au făcut? Aflaţi în rândurile de mai jos.
politica si delicateturi
politica si delicateturi
politica si delicateturi
politica si delicateturi
politica si delicateturi
politica si delicateturi

Pentru cineva care mărturiseşte că „intră în bucătărie atunci când procesul gătitului s-a încheiat”, Andi Moisescu s-a dovedit a fi un bun ajutor de bucătar, participând activ în prepararea bucatelor. Duminică, 24 ianuarie, cei doi au gătit un savuros ostropel de pui şi limbă de vită cu castraveţi în sos de vin.

 

Ostropel de pui

  • 1 pui
  • untură de porc
  • terci
  • ulei
  • făină
  • usturoi
  • oțet, vin
  • sare, zahăr
  • piper, busuioc
  • roșii cherry

Limbă cu castraveți în sos de vin

  • limbi de vițel
  • 1 rădăcină de păstârnac
  • 3 morcovi
  • 4 cepe
  • ½ kg castraveți murați
  • 50 g făină
  • zahăr
  • ulei
  • busuioc
  • zeamă de portocală
  • roșii cherry