Duminică, 24 ianuarie, în ultima ediţie din acest sezon, Mircea Dinescu l-a avut invitat pe Andi Moisescu. Care-s reţetele pe care cei doi le-au făcut? Aflaţi în rândurile de mai jos.
Pentru cineva care mărturiseşte că „intră în bucătărie atunci când procesul gătitului s-a încheiat”, Andi Moisescu s-a dovedit a fi un bun ajutor de bucătar, participând activ în prepararea bucatelor. Duminică, 24 ianuarie, cei doi au gătit un savuros ostropel de pui şi limbă de vită cu castraveţi în sos de vin.
Ostropel de pui
- 1 pui
- untură de porc
- terci
- ulei
- făină
- usturoi
- oțet, vin
- sare, zahăr
- piper, busuioc
- roșii cherry
Limbă cu castraveți în sos de vin
- limbi de vițel
- 1 rădăcină de păstârnac
- 3 morcovi
- 4 cepe
- ½ kg castraveți murați
- 50 g făină
- zahăr
- ulei
- busuioc
- zeamă de portocală
- roșii cherry