Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES Vezi și Politica de Confidenţialitate care face referire la modul în care colectăm, folosim şi partajăm datele dumneavoastră pentru a va oferi serviciile TVR precum şi modul în care folosim platformele sociale.
Rețeta lui Dinescu: pui adormit pe turtă caldă
Sâmbătă, 27 Octombrie 2018
Duminică, 28 octombrie, Mircea Dinescu a pregătit pentru Șerban Huidu două rețete delicioase: pui adormit pe turtă caldă și pui îmbătat de miresme. Găsiți mai jos ingredientele.
Coquelet - Mircea Dinescu
Coquelet - Mircea Dinescu
Coquelet - Mircea Dinescu
Coquelet - Mircea Dinescu

PUI ADORMIT PE TURTĂ CALDĂ

-     1 coquelet de Bretagne

-     drojdie

-     făină

-     zahăr

-     zeamă de portocală

-     coriandru, busuioc, ienibahar

-     roșii cherry

-     capere

-     ardei iute

-     ulei

(w640) Coquelet -

PUI ÎMBĂTĂT DE MIRESME

-     1 coquelet de Bretagne

-     ulei

-     2 cepe

-     2 ardei

-     usturoi

-     capere

-     ciuperci

-     ½ vânătă

-     100 g mușchi file

-     vin

-     zeamă de portocală

-     dulceață de ardei iuți

-     coriandru, piper, busuioc

(w640) Coquelet -