loader

Rețeta lui Dinescu: pulpă de ied la cuptor și frigărui à la Dinescu

Adrian Mutu a fost invitat și servit, duminică, 30 aprilie, în bucătăria lui Mircea Dinescu, cu o porție de "Politică și delicatețuri".

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

Meniul a îmbinat carnea cu legumele și cu nelipsita dulceață de ardei iute.

Iată ingredientele felurilor pregătite și modul lor de preparare:

FRIGĂRUI À LA DINESCU

(w882) Frigarui

-     carne de vițel

-     usturoi verde

-     cartofi noi

-     roșii cherry

-     ulei


PULPĂ DE IED LA CUPTOR

(w882) Pulpa de i

-     1 pulpă de ied

-     usturoi verde

-     slăninuță

-     roșii cherry

-     prapur de ied

-     dulceață de ardei iute

-     coriandru

-     vin

-     zeamă de portocală

23:35 Vedeta familiei

* Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezentator Florina Constantinescu

Juriul: Andreea Bălan, Elena Gheorghe, Radu Banică şi Sanda Ladoşi.

Producător Monica Mihai

(Reluare)

1:30 Breaking fake news

Moderator Marian Voicu

Producător Marian Voicu

(Reluare)
 
Crăciunul la TVR – emoție, credință și mari întâlniri artistice

Premiere cinematografice, concerte-eveniment, transmisiuni religioase și ediții aniversare de colecție, pe TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Cultural, ...

Proprietatea, între trecut și prezent – 100 de ani de legislație românească

Anul acesta s-au împlinit 100 de ani de la intrarea în vigoare a Codului Civil din 1925, un act fundamental care a modelat generaţii de ...

În premieră la TVR 1: „Revoluția pe hârtia albastră”, episodul 22 al seriei „Decembrie Roşu”

Poveștile protagoniștilor evenimentelor din decembrie ´89 spuse separat, dar luate împreună, dezleagă mistere. Luni, 22 decembrie, ora 22.00, la ...

 

#tvr1