loader

Rețeta lui Dinescu: pulpă de ied la cuptor și frigărui à la Dinescu

Adrian Mutu a fost invitat și servit, duminică, 30 aprilie, în bucătăria lui Mircea Dinescu, cu o porție de "Politică și delicatețuri".

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

Meniul a îmbinat carnea cu legumele și cu nelipsita dulceață de ardei iute.

Iată ingredientele felurilor pregătite și modul lor de preparare:

FRIGĂRUI À LA DINESCU

(w882) Frigarui

-     carne de vițel

-     usturoi verde

-     cartofi noi

-     roșii cherry

-     ulei


PULPĂ DE IED LA CUPTOR

(w882) Pulpa de i

-     1 pulpă de ied

-     usturoi verde

-     slăninuță

-     roșii cherry

-     prapur de ied

-     dulceață de ardei iute

-     coriandru

-     vin

-     zeamă de portocală

0:25 Punctul critic

Moderator Ramona Avramescu

Producător Livia Şerban Iancu

(Reluare)

1:40 Documentar Recorder

*Justitie capturată

O investigatie de Mihai Voinea, si Andreea Pocotilă

 

 

(Reluare)

 
Miercuri, 10 decembrie, TVR 1 difuzează documentarul Recorder „Justiţie capturată”

Documentarul fenomen despre realitatea din sistemul de justiție, o investigaţie de mare impact, publicată chiar de Ziua Mondială Anticorupție şi ...

Războiul informațional de pe linia frontului, la „Breaking Fake News!”

Marian Voicu ne invită vineri, 12 decembrie 2025, ora 18.45, la TVR 1, la o nouă ediție „Breaking Fake News!”, prima emisiune din audiovizualul ...

Academia Română, Asociaţia Naţională Cultul Eroilor ”Regina Maria”, Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii și Biserica Anglicană din București ...

 

#tvr1