loader

Rețeta lui Dinescu: pulpă de ied la cuptor și frigărui à la Dinescu

Adrian Mutu a fost invitat și servit, duminică, 30 aprilie, în bucătăria lui Mircea Dinescu, cu o porție de "Politică și delicatețuri".

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

Meniul a îmbinat carnea cu legumele și cu nelipsita dulceață de ardei iute.

Iată ingredientele felurilor pregătite și modul lor de preparare:

FRIGĂRUI À LA DINESCU

(w882) Frigarui

-     carne de vițel

-     usturoi verde

-     cartofi noi

-     roșii cherry

-     ulei


PULPĂ DE IED LA CUPTOR

(w882) Pulpa de i

-     1 pulpă de ied

-     usturoi verde

-     slăninuță

-     roșii cherry

-     prapur de ied

-     dulceață de ardei iute

-     coriandru

-     vin

-     zeamă de portocală

0:50 O catastrofă nu vine niciodată singură

(CATACLYSMES, LES GRANDS RÉGULATEURS, Franţa-Belgia, 2022)

Realizator Christine Tournadre

*Documentar

Redactor Ştefan Asavei

(Reluare)

2:35 Zi de zi cu părintele Constantin Necula

Producător Victor Dochia

(Reluare)
 
Reîntoarcerea Luminii: Schitul Prooroc Ilie Tesviteanul din Munții Berzunți | VIDEO

Adânc ascuns în pădurile nesfârșite ale Munților Berzunți, județul Bacău, se află Schitul Prooroc Ilie Tesviteanul, o mărturie vie a credinței și ...

„O catastrofă nu vine niciodată singură” – adevăr sau mit?

Omenirea s-a temut dintotdeauna de stihiile naturii. Dacă mult timp s-a crezut că fiecare cataclism este un fenomen izolat, astăzi cercetătorii ...

Ce adversari şi-ar alege Virgil Ianţu dacă ar concura la „Câștigă România!”

Manualele sunt deschise, harta e pe perete, iar Virgil Ianţu e pregătit cu noi întrebări de cultură generală. Aşadar... „Start" pentru sezonul XV ...

 

#tvr1