loader

Rețeta lui Dinescu: pulpă de ied la cuptor și frigărui à la Dinescu

Adrian Mutu a fost invitat și servit, duminică, 30 aprilie, în bucătăria lui Mircea Dinescu, cu o porție de "Politică și delicatețuri".

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

Meniul a îmbinat carnea cu legumele și cu nelipsita dulceață de ardei iute.

Iată ingredientele felurilor pregătite și modul lor de preparare:

FRIGĂRUI À LA DINESCU

(w882) Frigarui

-     carne de vițel

-     usturoi verde

-     cartofi noi

-     roșii cherry

-     ulei


PULPĂ DE IED LA CUPTOR

(w882) Pulpa de i

-     1 pulpă de ied

-     usturoi verde

-     slăninuță

-     roșii cherry

-     prapur de ied

-     dulceață de ardei iute

-     coriandru

-     vin

-     zeamă de portocală

15:55 Akzente

(II)​​ Walter Übelhart turnează un film istoric.

Hramul bisericii din Sântana.

Producător Christel Ungar

16:50 Zi de zi cu părintele Constantin Necula

Producător Victor Dochia

 
Ruxandra Gheorghe-Negrea, de la scena patinajului pe gheaţă la cea a televiziunii

Numele ei se confundă cu emisiunile dedicate limbii române, dar Ruxandra Gheorghe-Negrea are şi o lungă experiență de jurnalist de ştiri. Primii ...

Dani Cek și Hisham Tageldin, noi eroi în campania „Omul Anului 2025”

Joi, 16 octombrie, de la ora 22:00, în cea de-a cincea ediție a campaniei iniţiate de TVR, îi vom cunoaște pe Dani Cek și Hisham Tageldin, ...

"Tuşnad, glasul și gustul naturii"

publicat: joi, 16 octombrie 2025

Toamna aceasta, Cristi Tabără și echipa "Exclusiv în România" ajung la Băile Tușnad - o destinație ecoturistică unică, unde natura și oamenii ...

 

#tvr1