Mircea Dinescu a început anul bine - înconjurat de doamne, cu muzică bună și chef de gătit și petrecut. Chiar pe 1 ianuarie, masterchef Dinescu a avut-o invitată în bucătărie pe frumoasa și talentata Delia, care a fost însoțită de către mama ei.
Ediția este disponibilă online pe TVR+.
În bucătărie, Dinescu a preparat o salată rusească - bună la mahmureală - deoarece este făcută cu varză și castraveți murați, sfeclă roșie, cartofi și nelipsita zeamă de portocale.
Iată ingredientele și rezultatul:
SALATĂ SANKT PETERSBURG
- 3 sfecle
- 1 varză murată
- 2 mere
- oțet
- ulei
- 3 cepe
- 5 cartofi fierți
- 2 castraveți murați
- zeamă de portocală
MURĂTURI PANE
- făină
- lapte
- ouă
- gogonele, castraveți, gogoșari
- roșii cherry
- sare
- ulei