Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES
Rețeta lui Dinescu: Salată Sankt Petersburg și murături pane
Joi, 29 Decembrie 2016
Mircea Dinescu a început anul bine - înconjurat de doamne, cu muzică bună și chef de gătit și petrecut. Chiar pe 1 ianuarie, masterchef Dinescu a avut-o invitată în bucătărie pe frumoasa și talentata Delia, care a fost însoțită de către mama ei.
plotica si delicateturi
politica si deșicateturi
politica si delicateturi
politica si deșicateturi
plotica si delicateturi
politica si deșicateturi
politica si delicateturi
politica si deșicateturi

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

În bucătărie, Dinescu a preparat o salată rusească - bună la mahmureală - deoarece este făcută cu varză și castraveți murați, sfeclă roșie, cartofi și nelipsita zeamă de portocale.

Iată ingredientele și rezultatul:

SALATĂ SANKT PETERSBURG

- 3 sfecle

- 1 varză murată

- 2 mere

- oțet

- ulei

- 3 cepe

- 5 cartofi fierți

- 2 castraveți murați

- zeamă de portocală

MURĂTURI PANE

- făină

- lapte

- ouă

- gogonele, castraveți, gogoșari

- roșii cherry

- sare

- ulei