loader

Rețeta lui Dinescu: Salată Sankt Petersburg și murături pane

Mircea Dinescu a început anul bine - înconjurat de doamne, cu muzică bună și chef de gătit și petrecut. Chiar pe 1 ianuarie, masterchef Dinescu a avut-o invitată în bucătărie pe frumoasa și talentata Delia, care a fost însoțită de către mama ei.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

În bucătărie, Dinescu a preparat o salată rusească - bună la mahmureală - deoarece este făcută cu varză și castraveți murați, sfeclă roșie, cartofi și nelipsita zeamă de portocale.

Iată ingredientele și rezultatul:

SALATĂ SANKT PETERSBURG

- 3 sfecle

- 1 varză murată

- 2 mere

- oțet

- ulei

- 3 cepe

- 5 cartofi fierți

- 2 castraveți murați

- zeamă de portocală

MURĂTURI PANE

- făină

- lapte

- ouă

- gogonele, castraveți, gogoșari

- roșii cherry

- sare

- ulei

21:00 Gala umorului

Gala umorului, una dintre cele mai longevive productii ale Televiziunii Române din epoca modernă, vă propune în continuare întâlnirea cu marii actori ai Generaţiei de Aur în scheciuri celebre, momente şi schiţe comice.

Producător Cosmin Dumitru

Sezon nou

22:30 Omul anului

* Reportaje-portret

* Finaliştii

Producător Oana Turcu

Coordonator campanie Nicolae Cozma

 
„Cum ne omorâm femeile” – un documentar tulburător la „Dosar România”

FEMICID. Cum ajunge un bărbat să devină ucigaș și ce semne de avertizare a ratat societatea? Realizatoarea TVR Alina Amza trage un semnal de ...

De vorbă cu Cătălin Ștefănescu, despre curiozitate, dialogul tihnit și arta de a asculta

Într-o lume grăbită, în care conversațiile se consumă în viteză, Cătălin Ștefănescu rămâne un apărător al dialogului aşezat, construit cu ...

Gorj – glasul eroilor, gustul artei. Duminică, la „Exclusiv în România”

Cristi Tabără, Cristina Şoloc şi echipa „Exclusiv în România” află cum o mână de localnici a ţinut piept armatei germane, vizitează Cula Cartianu ...

 

#tvr1