loader

Rețeta lui Dinescu: vânătă balcanică și rasol de vițel la cuptor

Duminică, 22 noiembrie, „un actor comic şi tragic” a ajuns în bucătăria „poetului tragic”. Ce i-a gătit Mircea Dinescu lui Marius Florea Vizante? Aflaţi în rândurile de mai jos.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

Vânătă balcanică

  • 4 vinete
  • 150 g nuci
  • roșii cherry trase in tigaie
  • ulei de măsline
  • zeamă de portocală
  • usturoi
  • sare, piper
  • dulceață de ardei iute

Rasol de vițel la cuptor

 

  • 3-4 cepe
  • 3 ardei grași
  • un rasol de vițel
  • slăninuță afumată
  • mușchi file afumat
  • 4-5 ardei copți
  • 2 polonice de supă
  • țelină, păstârnac, ceapă
  • 1 l vin
  • dulceață de ardei iute
  • piper roșu, sare, cuișoare, cimbru
  • usturoi, capere

9:00 Oamenii şi legea

Emisiune de educaţie juridică

Moderator av. Mihaela Olaru

Producător Mihaela Grecu Grădinaru

(Reluare)

10:00 Exclusiv în România

Prezintă Cristian Tabără

Producători: Cristian Tabara, Marin Găbudean

(Reluare)
 
Peștera cu Oase: Un puzzle de 40.000 de ani și războiul surd dintre știință și birocrație | VIDEO

Joi, 11.12.2025 de la ora 23:00, într-un nou episod "Istorii Ascunse" aflăm alte detalii ale poveștii proiectului de la Peștera cu Oase.

Performanțele economice ale unui stat și rolul credinței

Vineri, 12 decembrie, de la ora 18:15 Narcis POPESCU îl are ca invitat pe conf. univ. dr. CĂTĂLIN RAIU, Facultatea de Administraţie şi Afaceri, ...

Proprietatea intelectuală, protejată prin lege

Proprietatea intelectuală, protejată prin lege

publicat: joi, 11 decembrie 2025

Trăim într-o lume în care ideile circulă mai repede ca oricând. Creăm texte, realizăm fotografii, aplicații, compunem muzică, dezvoltăm afaceri, ...

 

#tvr1