loader

Rețeta lui Dinescu: vânătă balcanică și rasol de vițel la cuptor

Duminică, 22 noiembrie, „un actor comic şi tragic” a ajuns în bucătăria „poetului tragic”. Ce i-a gătit Mircea Dinescu lui Marius Florea Vizante? Aflaţi în rândurile de mai jos.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

Vânătă balcanică

  • 4 vinete
  • 150 g nuci
  • roșii cherry trase in tigaie
  • ulei de măsline
  • zeamă de portocală
  • usturoi
  • sare, piper
  • dulceață de ardei iute

Rasol de vițel la cuptor

 

  • 3-4 cepe
  • 3 ardei grași
  • un rasol de vițel
  • slăninuță afumată
  • mușchi file afumat
  • 4-5 ardei copți
  • 2 polonice de supă
  • țelină, păstârnac, ceapă
  • 1 l vin
  • dulceață de ardei iute
  • piper roșu, sare, cuișoare, cimbru
  • usturoi, capere

3:20 Pro patria

(Reluare)

4:10 Telejurnal

*Ştiri* Prezintă Mihai Rădulescu

Producător Diana Anghel / Dorin Munteanu

(Reluare)
 
Iubirea fără cuvinte

Iubirea fără cuvinte

publicat: vineri, 24 octombrie 2025

Astăzi vorbim despre dreptul animalelor la viață, despre grija pe care o datorăm acestor suflete care ne oferă iubire necondiționată. Vom afla ...

Peştişorul de aur... şi alte povestiri fascinante, la „Exclusiv în România”

Pe cărări de munte, dar şi prin Pădurea cu Povești Nemuritoare de la Nucșoara ne invită Cristian Tabără şi echipa lui, alături de alpinistul de ...

Turismul românesc între criză, inflație și renaștere economică

Vineri, 24 octombrie, de la ora 18:15 Narcis POPESCU îi are ca invitaţi pe domnii Ștefan BALAUR, vicepreședinte, Federația Industriei Hoteliere ...

 

#tvr1