Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES
Rețeta lui Dinescu: varză îndopată
Duminică, 08 Mai 2016
Pe 8 mai, în bucătăria lui Dinescu a ajuns Dragoș Pătraru, gazda cunoscutei emisiuni de la ceas de seară, Starea Nației. Cum se pregătește varza îndopată? Aflați în rândurile de mai jos.
Politica si delicateturi
Politica si delicateturi
Politica si delicateturi
Politica si delicateturi

„Toţi oamenii care par la televizor foarte răi sunt, în realitate, foarte blânzi”, este de părere Mircea Dinescu, invitându-ne să îi fim alături într-o nouă după-amiază de duminică, pentru o nouă porţie de Politică şi delicateţuri. Alături de Dragoș Pătraru, Dinescu a pregătit o delicioasă varză îndopată.

  • varză nouă
  • cotlete de porc
  • carne de vițel
  • 5 cepe
  • 4 ardei
  • 2 ouă
  • coriandru, piper roșu, busuioc
  • zeamă de portocală
  • ulei, untură de gâscă
  • slăninuță
  • pâine înmuiată în lapte
  • roșii cherry