loader

Rețeta lui Dinescu: varză îndopată

Pe 8 mai, în bucătăria lui Dinescu a ajuns Dragoș Pătraru, gazda cunoscutei emisiuni de la ceas de seară, Starea Nației. Cum se pregătește varza îndopată? Aflați în rândurile de mai jos.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

„Toţi oamenii care par la televizor foarte răi sunt, în realitate, foarte blânzi”, este de părere Mircea Dinescu, invitându-ne să îi fim alături într-o nouă după-amiază de duminică, pentru o nouă porţie de Politică şi delicateţuri. Alături de Dragoș Pătraru, Dinescu a pregătit o delicioasă varză îndopată.

  • varză nouă
  • cotlete de porc
  • carne de vițel
  • 5 cepe
  • 4 ardei
  • 2 ouă
  • coriandru, piper roșu, busuioc
  • zeamă de portocală
  • ulei, untură de gâscă
  • slăninuță
  • pâine înmuiată în lapte
  • roșii cherry

 

14:30 Gala umorului

Producător Cosmin Dumitru

(Reluare)

16:00 Care pe care

*Prezentator Ruxandra Gheorghe Negrea

Singurul quiz show din România dedicat limbii române, un format dinamic și educativ, care îmbină competiția cu distracția. 4 concurenţi se întrec în 5 runde ce aduc în prim plan cele mai întâlnite greșeli gramaticale, capcanele în care cad jurnaliștii, ”influencerii”, cântăreții, oamenii obişnuiţi etc.

Producător Elena Stirbescu

Format Marius Toder (Media Factory)

Sezon nou

 
Clauzele abuzive din contracte - cum le sesizăm?

Clauzele abuzive din contracte - cum le sesizăm?

publicat: duminică, 07 decembrie 2025

Ce sunt clauzele abuzive și cum se pot strecura în contractele dintre profesioniști și consumatori? Care sunt efectele constatării caracterului ...

„Tu votezi România!”: Programe speciale la Televiziunea Română în ziua alegerilor parțiale

Telespectatorii TVR vor afla rezultatul exit poll-ului realizat de CURS-Avangarde, prezentat la ora 21:00, pe TVR 1 și TVR INFO, imediat după ...

De Sfântul Nicolae, „Care pe care” aduce o ediție de poveste, cu premii, magie și surprize la TVR 1

Sâmbătă, 6 decembrie, de la ora 16:40, TVR 1 difuzează o ediție specială a concursului „Care pe care”, pregătită chiar în zi de sărbătoare. Așa ...

 

#tvr1