Ce-a gătit gazda emisiunii „Politică și delicatețuri” împreună cu Mircea Geoană duminică, 13 aprilie, pe TVR 1.
LIMBĂ CU MĂSLINE
- ½ limbă de vițel fiartă aprox. 2 ore
- 150 g măsline
- 2 ardei grași
- 2 cepe
- suc de roșii de la Maglavit
- 1 pahar de vin
- 2 lingurițe zahăr ars
- busuioc, piper, coriandru, cuișoare
- 100 ml ulei
COTLETE DE MIEL PANE
- 4 cotlete de miel
- 100 g unt
- 50 g făină
- 100 g semințe de susan
- 100 g pesmet
- piper, coriandru
- 2 ouă
SALATĂ DE MĂCRIȘ ȘI UNTIȘOR
- 50 ml ulei floarea soarelui
- 50 ml ulei măsline
- puțin oțet balsamic
- sare, zahăr
Recomandare se bea cu un Sauvignon blanc sec.