Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES Vezi și Politica de Confidenţialitate care face referire la modul în care colectăm, folosim şi partajăm datele dumneavoastră pentru a va oferi serviciile TVR precum şi modul în care folosim platformele sociale.
Rețeta lui Mircea Dinescu din 13 aprilie
Duminică, 13 Aprilie 2014
Ce-a gătit gazda emisiunii „Politică și delicatețuri” împreună cu Mircea Geoană duminică, 13 aprilie, pe TVR 1.

LIMBĂ CU MĂSLINE

  • ½ limbă de vițel fiartă aprox. 2 ore
  • 150 g măsline
  • 2 ardei grași
  • 2 cepe
  • suc de roșii de la Maglavit
  • 1 pahar de vin
  • 2 lingurițe zahăr ars
  • busuioc, piper, coriandru, cuișoare
  • 100 ml ulei

 

COTLETE DE MIEL PANE

  • 4 cotlete de miel
  • 100 g unt
  • 50 g făină
  • 100 g semințe de susan
  • 100 g pesmet
  • piper, coriandru
  • 2 ouă

 

SALATĂ DE MĂCRIȘ ȘI UNTIȘOR

  • 50 ml ulei floarea soarelui
  • 50 ml ulei măsline
  • puțin oțet balsamic
  • sare, zahăr

Recomandare se bea cu un Sauvignon blanc sec.