loader

Rețeta lui Mircea Dinescu din 19 octombrie

În ediția de duminică, gazda emisiunii a gătit – împreună cu  arheologul Ion Stângă – saramură oltenească de pui.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

Saramură oltenească de pui

  • un cocoș de țară
  • 2 ardei capia copți
  • 6 ardei iuți copți
  • 5 roșii coapte
  • coriandru
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • 5-6 căpățâni de usturoi

Recomandare:  se servește cu un sauvignon blanc.


22:45 Vedeta familiei

* Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezentator Florina Constantinescu

Juriul: Andreea Bălan, Elena Gheorghe, Radu Banică şi Sanda Ladoşi.

Producător Monica Mihai

(Reluare)

0:40 Alchimia banilor

Realizator şi moderator Narcis Popescu

Producător Raluca Amzăr

(Reluare)
 
„Cum ne omorâm femeile” – un documentar tulburător la „Dosar România”

FEMICID. Cum ajunge un bărbat să devină ucigaș și ce semne de avertizare a ratat societatea? Realizatoarea TVR Alina Amza trage un semnal de ...

De vorbă cu Cătălin Ștefănescu, despre curiozitate, dialogul tihnit și arta de a asculta

Într-o lume grăbită, în care conversațiile se consumă în viteză, Cătălin Ștefănescu rămâne un apărător al dialogului aşezat, construit cu ...

Gorj – glasul eroilor, gustul artei. Duminică, la „Exclusiv în România”

Cristi Tabără, Cristina Şoloc şi echipa „Exclusiv în România” află cum o mână de localnici a ţinut piept armatei germane, vizitează Cula Cartianu ...

 

#tvr1