loader

Rețeta lui Mircea Dinescu din 3 mai

Mircea Dinescu a gătit o ciorbă „de trezire” din cap de somn pentru Gabriel Cotabiţă, după o noapte... albastră, și jumări din gușă de curcan, în ediția din 3 mai, la „Politică și delicatețuri”.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

CIORBĂ DIN CAP DE SOMN

-     ½  cap somn

-     3 cepe

-     5 ardei

-     2 căpățâni usturoi

-     2 legături ștevie

-      3 gălbenușuri de ou

-     vin

-     zeamă de portocală

-     oțet de mere

-     coriandru, piper roșu, busuioc

JUMĂRI DIN GUȘĂ DE CURCAN

-     1 gușă de curcan

-     4 cepe

-     ulei

-     sare

Maioneză ușoară

-     3 ouă

-     ulei

-     zeamă de portocală

-     capere

6:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producători: Delia Nicola şi Andreea Vişan

Transmisiune directă

8:45 Teleshopping

 
Povestea transformării carului-legendă:

Primul car color al Televiziunii Române a fost restaurat și rebranduit într-o formă modernă, fiind transformat într-un muzeu mobil. Expus pentru ...

Premieră muzicală în deschiderea campaniei „Omul Anului 2025”

Pentru al treilea an consecutiv, Televiziunea Română aduce în prim-plan campania „OMUL ANULUI”. Cel mai amplu proiect social desfășurat de ...

Începe Festivalul „Alfabetul Conviețuirii” – 3 zile de spectacol multicultural, la Ploiești

Din 19 până pe 21 septembrie, municipiul Ploiești găzduiește cea de-a XII-a ediție a Festivalului „Alfabetul Conviețuirii”, unul dintre cele mai ...

 

#tvr1