loader

Rețeta lui Mircea Dinescu din 3 mai

Mircea Dinescu a gătit o ciorbă „de trezire” din cap de somn pentru Gabriel Cotabiţă, după o noapte... albastră, și jumări din gușă de curcan, în ediția din 3 mai, la „Politică și delicatețuri”.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

CIORBĂ DIN CAP DE SOMN

-     ½  cap somn

-     3 cepe

-     5 ardei

-     2 căpățâni usturoi

-     2 legături ștevie

-      3 gălbenușuri de ou

-     vin

-     zeamă de portocală

-     oțet de mere

-     coriandru, piper roșu, busuioc

JUMĂRI DIN GUȘĂ DE CURCAN

-     1 gușă de curcan

-     4 cepe

-     ulei

-     sare

Maioneză ușoară

-     3 ouă

-     ulei

-     zeamă de portocală

-     capere

9:00 Oamenii şi legea

Emisiune de educaţie juridică

Moderator av. Mihaela Olaru

Producător Mihaela Grecu Grădinaru

(Reluare)

10:00 Exclusiv în România

(redifuzare) Prezintă Cristian Tabără

Producători: Cristian Tabara, Marin Găbudean

 
Economia României, între stagnare și „oboseală” socială

Vineri, 5 decembrie, de la ora 18:15 Narcis POPESCU îi are ca invitați pe acad. Daniel DĂIANU, preşedintele Consiliului Fiscal și Sterică ...

Ediție „Ora Regelui” dedicată educației. Sâmbătă, 6 decembrie, la TVR 1

A rămas România deschizătoare de drumuri? Responsabilitatea socială este atributul semenilor noștri?  Sunt modelele internaționale valabile ...

Despre ciobăneștii românești corb

Despre ciobăneștii românești corb

publicat: joi, 04 decembrie 2025

Există priviri care spun mai mult decât o mie de cuvinte. În ele se citesc doruri, bucurii, teamă și recunoștință. Sunt ochii animalelor noastre ...

 

#tvr1