loader

Rețeta lui Mircea Dinescu din 3 mai

Mircea Dinescu a gătit o ciorbă „de trezire” din cap de somn pentru Gabriel Cotabiţă, după o noapte... albastră, și jumări din gușă de curcan, în ediția din 3 mai, la „Politică și delicatețuri”.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

CIORBĂ DIN CAP DE SOMN

-     ½  cap somn

-     3 cepe

-     5 ardei

-     2 căpățâni usturoi

-     2 legături ștevie

-      3 gălbenușuri de ou

-     vin

-     zeamă de portocală

-     oțet de mere

-     coriandru, piper roșu, busuioc

JUMĂRI DIN GUȘĂ DE CURCAN

-     1 gușă de curcan

-     4 cepe

-     ulei

-     sare

Maioneză ușoară

-     3 ouă

-     ulei

-     zeamă de portocală

-     capere

12:00 Teleshopping

12:15 Tribuna partidelor parlamentare

Producător Emilia Rădină

 

Din 15 decembrie, " Secretele de la palat" continuă seria dramelor istorice coreene şi aduce povestea frumoasei regine Seondeok. De luni până ...

Fraudele bancare – cum ne protejează legea

Fraudele bancare – cum ne protejează legea

publicat: duminică, 14 decembrie 2025

În ultimii ani, tot mai mulți români s-au confrunta cu situații neplăcute: bani retrași din cont fără știrea lor, plăți făcute cu cardul pe care ...

"Povestea din ochii lor"

publicat: sâmbătă, 13 decembrie 2025

În această ediție vă invităm să privim împreună lumea animalelor cu mai multă atenție, cu mai multă responsabilitate și cu inima deschisă. ...

 

#tvr1