Ce a gătit gazda emisiunii „Politică și delicatețuri” împreună cu artistul Mihai Mărgineanu duminică, 18 mai, la TVR 1.
TUZLAMA CA LA CETATE
- 1 kg muchie de burtă de vițel
- 2 morcovi
- 1 rădăcină de pătrunjel, ţelină, păstârnac
- 2 oase mari, cu măduvă
- 50 ml vin
- 4 gălbenușuri de ou
- 50 ml oțet
- ardei iute roșu
- zeama de la o portocală
SALATĂ DIN CAP DE VIȚEL
- 1 căpățână de vițel, fiartă
- 1 rădăcină de pătrunjel, telină, păstârnac
- 2 cepe mărișoare
- 1 legătura de ridichi
- 3 legături de măcriș
- 2 ardei iuți roșii
- 2 ardei capia gălbui
- oțet de vișine
- 50 ml ulei
- 50 ml vin alb
Recomandare – se bea cu un merlot de anul trecut