loader

Rețetele lui Mircea Dinescu din 27 aprilie

Gazda a pregătit, împreună cu actriţa Dorotheea Petre, sarmale de gâscă, vițel și jambon de țară și prune uscate.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

SARMALE DE GÂSCĂ, VIȚEL ȘI JAMBON DE ȚARĂ

  • 2 mâini de ștevie opărită în borș
  • 2 gălbenușuri de ou
  • miez de pâine înmuiat în lapte
  • busuioc, coriandru, piper
  • un pahar vin alb
  • suc de roșii de la Maglavit
  • ulei de floarea soarelui
  • ulei de măsline
  • untură de gâscă

 

PRUNE USCATE

  • 200g brânză dulce de vacă trecută prin sită
  • 50 g miere
  • 100g nuci
  • coajă de lime
  • 25 ml coniac
  • 50 g zahăr în 2 albușuri bătute spumă
  • 200 ml vin alb

 

Recomandare:  se bea cu un vin rose demi-sec

14:00 Telejurnal

* Ştiri* Sport* Meteo

Prezintă Andra Soceanu/ Loredana Iordache

Producător Anamaria Panait

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

14:55 Zi de zi cu părintele Constantin Necula

Producător Victor Dochia

 
Premieră muzicală în deschiderea campaniei „Omul Anului 2025”

Pentru al treilea an consecutiv, Televiziunea Română aduce în prim-plan campania „OMUL ANULUI”. Cel mai amplu proiect social desfășurat de ...

Începe Festivalul „Alfabetul Conviețuirii” – 3 zile de spectacol multicultural, la Ploiești

Din 19 până pe 21 septembrie, municipiul Ploiești găzduiește cea de-a XII-a ediție a Festivalului „Alfabetul Conviețuirii”, unul dintre cele mai ...

Anca Mazilu și Bogdan Muzgoci vă aşteaptă la Campania

Pentru al treilea an consecutiv Televiziunea Română aduce în prim-plan campania OMUL ANULUI. Cel mai amplu proiect social desfășurat de postul ...

 

#tvr1