loader

Rețetele lui Mircea Dinescu din 27 aprilie

Gazda a pregătit, împreună cu actriţa Dorotheea Petre, sarmale de gâscă, vițel și jambon de țară și prune uscate.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

SARMALE DE GÂSCĂ, VIȚEL ȘI JAMBON DE ȚARĂ

  • 2 mâini de ștevie opărită în borș
  • 2 gălbenușuri de ou
  • miez de pâine înmuiat în lapte
  • busuioc, coriandru, piper
  • un pahar vin alb
  • suc de roșii de la Maglavit
  • ulei de floarea soarelui
  • ulei de măsline
  • untură de gâscă

 

PRUNE USCATE

  • 200g brânză dulce de vacă trecută prin sită
  • 50 g miere
  • 100g nuci
  • coajă de lime
  • 25 ml coniac
  • 50 g zahăr în 2 albușuri bătute spumă
  • 200 ml vin alb

 

Recomandare:  se bea cu un vin rose demi-sec

20:00 Telejurnal

*Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producător Diana Anghel / Dorin Munteanu

Transmisiune directă

20:55 Meteo

 
Miercuri, 10 decembrie, TVR 1 difuzează documentarul Recorder „Justiţie capturată”

Documentarul fenomen despre realitatea din sistemul de justiție, o investigaţie de mare impact, publicată chiar de Ziua Mondială Anticorupție şi ...

Războiul informațional de pe linia frontului, la „Breaking Fake News!”

Marian Voicu ne invită vineri, 12 decembrie 2025, ora 18.45, la TVR 1, la o nouă ediție „Breaking Fake News!”, prima emisiune din audiovizualul ...

Academia Română, Asociaţia Naţională Cultul Eroilor ”Regina Maria”, Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii și Biserica Anglicană din București ...

 

#tvr1