loader
Foto

Galerie foto

Rețetele lui Mircea Dinescu din 27 aprilie

Gazda a pregătit, împreună cu actriţa Dorotheea Petre, sarmale de gâscă, vițel și jambon de țară și prune uscate.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

SARMALE DE GÂSCĂ, VIȚEL ȘI JAMBON DE ȚARĂ

  • 2 mâini de ștevie opărită în borș
  • 2 gălbenușuri de ou
  • miez de pâine înmuiat în lapte
  • busuioc, coriandru, piper
  • un pahar vin alb
  • suc de roșii de la Maglavit
  • ulei de floarea soarelui
  • ulei de măsline
  • untură de gâscă

 

PRUNE USCATE

  • 200g brânză dulce de vacă trecută prin sită
  • 50 g miere
  • 100g nuci
  • coajă de lime
  • 25 ml coniac
  • 50 g zahăr în 2 albușuri bătute spumă
  • 200 ml vin alb

 

Recomandare:  se bea cu un vin rose demi-sec

5:10 Tezaur folcloric (R)

Prezintă Gheorghiţa Nicolae

Producător Roxana Pletea Popuşoi

(Reluare)

6:00 Teleshopping

 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1